Akademija Oxford Srbija
Svakodnevna obaveštenja o popustima!
 


na Emailing Listu


Prebaci na   
Zasto Bas Mi SviPopusti.Net Popusti
Sortiraj:
prev next

ZAŠTO BAŠ MI ?

Jednostavno, imamo 16 godina iskustva sa izradom web prezentacija, softvera, a pre svega Optimizacijom samih sajtova pa i ovog što je Vama najbitnije.

Naime kotiramo se odlično na google kao i na ostalim pretraživačima što dalje znači da imamo odličnu posećenost a samim tim i više korisnika dolazi do Vašeg sajta.

Naš Agregator sajtova grupne kupovine i akcija je jedinstven softver koji je napravljen od nule, ceo KOD je autentičan i ne postoji isti takav na internetu.


Bazira se na unosu u našu MSQL bazu, što daje mogućnost da se Vaša ponuda praktično kompletna nađe na nekom drugom sajtu sem Vašeg, svaka ponuda ima svoje ključne reči i link ka Vašoj stranici gde se ta ponuda nalazi što daje mogućnost da se Vaša stranica bolje kotira na pretraživačima.

Sajt je veoma pregledan a korisnik ima mogućnost da praktično razvrsta ponude po svim mogućim parametrima: Zemlji, Gradu, Najnoviji, po Popustu, po Ceni, po Završetku ponude, po sajtovima kao i da pogleda prošle ponude, današnje i aktivne.

Pored emailing liste gde korisnici mogu da se prijave i dobijaju najnovije ponude na svoj email, mogu i da pretražuju kompletan sajt ako traže baš nešto konkretno.

Naravno u planu imamo i otvaranje SMS servisa kako bi korisnici mogli najnovije ponude da dobijaju i na mobilni telefon.

Ali to naravno nije sve, Pored ovog sajta zakupili smo još 8 sajtova, tako da će u narednom periodu Vaše ponude da se automatski izlistavaju na svim tim sajtovima (spisak sajtova možete pogledati na dnu naše stranice).

Aktivirali smo i automatski Unos Vaših ponuda putem XML linka.

Naravno mi ne bi bili Autentični da ne izađemo Vama u susret sa još nekim pogodnostima tako da smo odlučili da pored Vaših ponuda koje možete stavljati neograničeno, pored Vaših linkova koji će se nalaziti na naša 8 sajta kako bi Vas pretraživači što bolje kotirali, Vaš link ćemo postaviti na još 7 sajtova u kategorijama Grupne Kupovine i Akcije a to su:

Sobzirom da je naš moto ''URADI I DAJ DUPLO VIŠE NEGO ŠTO TO ZAPRAVO KOŠTA'' posetite našu marketing stranicu i videćete da smo mnogo puta jefiniji od svih!

Svi koji se prijave imaće mnogobrojne mogućnosti i dosta poseta sa naših sajtova, naravno cela ideja je da Vam mi pošaljemo dobar broj korisnika zauzvrat na Vaš sajt.


Javite nam se putem kontakt stranice već danas i krenite da ostvarujete prihod. Ne možete ništa da izgubite, samo ćete dobiti.

Veliki pozdrav od ekipe sajta  svipopusti.net