UZ abdomena ili dojki ili štitne žlezde -St.Medicina, Bulevar Oslobodjenja 79 -

3500 din. umesto redovne cene od 5000 din. za Ultrazvuk po izboru:UZ abdomena ili dojki ili scarontitne žlezde uSt.Medicina , Bulevar Oslobodjenja 79, Novi Sad (na drugom spratu nova zgrada pored Dnevnika)
 ST MEDICINA je počela sa radom na novoj adresi u prijatnom ambijentu i u sklopu svoje redovne ponude nudi usluge iz oblasti ginekologije i akuscaronerstva,prenatalne dijagnostike,fetalne medicine,kontracepcije kao i lečenja steriliteta .
Poscarontovane dame i prijatelji , ST MEDICINA Vas podseća da je preventiva prvi korak ka dobrom zdravlju i efikasnom lečenju.Zato mislite o sebi i svojim bližnjima, o zdravlju i to pre bolesti!
__________________________________
Zavod zazdravstvenu zascarontitu radnikaST. MEDICINA
Bulevar Oslobodjenja 79, (na drugom spratu nova zgrada pored Dnevnika)
Novi Sad
___________________________________________
U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)! 
_____________________________________

UZ abdomena ili dojki ili štitne žlezde -St.Medicina, Bulevar Oslobodjenja 79 -

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184