Hiperbarična komora: 10 tretmana u trajanju od 70 minuta!

19900 din umesto 25000 din za10 tretmana u hiperbaričnoj komori u trajanju od 70 minuta! Oxybaric Centar Novi SadResavska 2, Novi Sad!
Hiperbarična komora
U hiperbaričnim komorama udiscaronete 100%-tni čist kiseonik pod poviscaronenim atmosferskim pritiskom. U ovim uslovima, povećana količina kiseonika u krvi se brže prenosi pomoću krvne plazme i do najudaljenijih ćelija u organizmu. Bolja snabdevenost ćelije kiseonikom je ključna za bolju cirkulaciju, bolji imunitet i generalno, bolje zdravlje.
Zascaronto se preporučuje koriscaronćenje tretmana u hiperbaričnim komorama ?
ZA ZDRAVLJE
Kiseonik je ključ života, jer ako nema kiseonika u tkivima, nema ni oksidacije u ćelijama. Ukoliko postoji manjak kiseonika u tkivima, dolazi do smanjenja apsorpcije hranjivih materija, minerala i vitamina, scaronto uzrokuje razna obolenja, infekcije i opscaronte slabosti ogranizma.
Efekat tretmana u hiperbaričnim komoram je povećanje nivoa kiseonika u ćelijama i pozitivan uticaj na celokupno zdravlje organizma.
Opekotina i zarastanja rana Istraživanje je pokazalo da tretmani u hiperbaričnim komorama znatno povećavaju broj i veličinu krvnih sudova u oscarontećenim tkivima i ranama (angiogeneza). Ovo povećanje omogućava ubrzanje procesa lečenja, zarastanja rana i oporavka usled povreda. Ateroskleroza Glavni problem kod ovog oboljenja jeste slabije snabdevanje organa kiseonikom usled loscaronije prohodnosti krvnih sudova. Pozitivni efekti hiperbaričnih tretmana se ogledaju u svaranju novih krvnih sudova (angiogeneza), scaronto u značajnoj meri pomaže kod arteroskleroze. Moždanog i srčanog udara Povećana količina čistog kiseonika može smanjiti oticanje mozga, zascarontititi njegove ćelije i smanjiti stepen nepovratnog oscarontećenja mozga. Tretmani u čistim kiseonikom imaju efekat bržeg oslobađanja od bola nakon srčanog udara, kao i smanjenje rizika od neželjenih efekata nakon pretrpljenog srčanog udara.
Parkinsonove bolesti Tretmani u hiperbaričnim komorama mogu stabilizovati delove neurona i tako smanjiti napredovanje njihove degeneracije, vidljive kod Parkinsonove bolesti. Tretmani čistim kiseonikom mogu pomoći obolelima da se bolje osećaju i smanje drhtavicu. 
 Podsticanja plodnosti Tretmani u hiperbaričnim komorama mogu poboljscaronati protok krvi unutar jajnika, a pomažu i u uravnoteženju pH sperme čime se poboljscaronava njen kvalitet. 
 Jačanja imuniteta, snage i izdržljivosti Boravak u hiperbaričnim komorama poboljscaronava sposobnost belih krvnih zrnaca da pronađu i uniscaronte napadače. Takođe, povećava koncentraciju kiseonika u tkivima scaronto im pomaže da se odupru infekciji.
ZA LEPOTU
Anti-aging Tretmani u hiperbaričnim komorama povećavaju elastičnost kože i stimuliscaronu proizvodnju kolagena, scaronto dovodi do smanjenja bora i poboljscaronanja teksture kože. Takođe, povećava se nivo antioksidacione odbrane organizma, čime se usporava proces starenja ćelija.
Oporavak od estetskih operacija Izlaganje tela 100%-tnom kiseoniku ubrzava proces zarastanja tako scaronto omogućava da viscarone kiseonika dođe do tretiranih područja. Ovo daje telu priliku da zaceli i značajno poboljscarona, i u nekim slučajevima potpuno olakscarona, tegobe nakon operacije. Smanjenje akni i oscarontećenja kože od sunca Kiseonik onemogućava toksine bakterija koje pokreću akne i smanjuje sposobnost bakterija da se razmnožavaju. Kiseonik je važna komponenta u podmlađivanju kože i lečenju fotostarenja kože (starenje kože izazvano dugom izlaganju sunčevim zracima). 
Pospescaronivanja gubitka kilaže Kiseonik povećava cirkulaciju i ubrzava metabolizam, a ubrzavanjem metabolizma sagoreva se viscarone kalorija. Prilikom svakog tretmana gubi se od 400 do 600 kalorija i pospescaronuje se varenje. 
Detox organizma Tretmani u hiperbaričnim komorama vrscarone detoksikaciju celog organizma tako scaronto brže dopremaju kiseonik u sve ćelije i sve organe, pa tako i u one koji su na prvoj liniji odbrane od toksina. 
Oporavak nakon transplantacije kose Hiperbarična terapija kiseonikom vrscaroni hiper oksigenaciju tela na mikro-kružnom nivou te može da smanji posthirurscaronko osipanje folikula i dovede do manje folikulitisa i svraba.
ZA SPORTISTE
Zarastanje rana, miscaronića, ligamenata i preloma Kada su prisutne različite sportske povrede, sportistima se, kao dopuna terapijama, preporučuju i tretmani u hiperbaričnoj komori. Ovi tretmani ubrzavaju zarastanje kostiju i hrskavice, scaronto je posebno važno kod oporavka od sportskih povreda. 
Poboljscaronanje fizičke sposobnosti za oko 35% Ovim tretmanima pomaže se povređenom tkivu tako scaronto se unosi viscarone kiseonika nego scaronto je to inače moguće. Na taj način, povećava se cirkulacija i ubrzava proces oporavka od povreda, a dolazi i do poboljscaronanja sportskih performansi. Poboljscaronanje memorije i koncentracije za oko 20% Tretmani u hiperbaričnim komorama omogućavaju veću količinu kiseonika u organizmu scaronto direktno utiče na povećanje koncentracije. Dodatno unoscaronenje kiseonika u organizam na ovaj način doprinosi i povećanju energetskih sposobnosti organizma.
Oxybaric Centar Novi Sad

Hiperbarična komora: 10 tretmana u trajanju od 70 minuta!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184