Test intolerancije na LAKTOZU u Lin Lab Laboratoriji, Bulevar Cara Lazara 108 !!!

1200 din umesto 2400 din. za test intolerancije na LAKTOZU !
Test intolerancije na LAKTOZU putem biohemijske analize krvi u bdquoLin Lab Laboratorijirdquo Bulevar Cara Lazara 108, Novi Sad!
Medicinska laboratorija Lin Lab u Novom Sadu prvenstveno je mikrobioloscaronka laboratorija, ali se u njoj rade i sve druge analize. Nalazi se na odličnoj lokaciji, na Limanu 4, prekoputa kula. Karakteristika ove medicinske laboratorije je činjenica da laboratoriju vodi i sa pacijentima radi lekar mikrobiolog. Samim tim, možete dobiti i konsultaciju i savet lekara za problem koji imate ili tumačenje rezultata. Osoblje je izuzetno ljubazno, a cilj im je da se pacijent prijatno oseća i rado ponovo dođe. Upravo zahvaljujući pažnji osoblja i njihovom odnosu prema pacijentima, čak i brisevi koji važe za bolne, ne bivaju neprijatni!
Test na intolaranciju na LAKTOZU se određuje iz venske krvi, krv se vadi u jutarnjim časovima, na prazan zeludac
____________________________________
 U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
____________________________________

Test intolerancije na LAKTOZU u Lin Lab Laboratoriji, Bulevar Cara Lazara 108 !!!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184