Ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba --NS STOMATOLOZI --Cara Dušana 43

950 din.umesto 3000 din. zaUltrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zubau stomatoloscaronkoj ordinaciji bdquoNS STOMATOLOZI ldquo, Cara Duscaronana 43/I-3 u Novom Sadu!
U stomatoloscaronkoj ordinaciji bdquoNS STOMATOLOZI ldquou zavisnosti od toga scaronta je Vascaronim zubima potrebno, uz konsultaciju stomatologa učinite sve scaronto treba da biste imali zdrav osmeh po super ceni.
www.nsstomatolozi.rs
Iskoristite ove promotivne cene koje imaju za cilj da Vas uverimo u kvalitet nascaronih usluga, jer smo ubeđeni da ćete se vraćati sa zadovoljstvom u nascaronu ordinaciju i po zavrscaronetku promo prodaje!
____________________________________
 U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
____________________________________

Ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba --NS STOMATOLOZI --Cara Dušana 43

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184