740 din.- Refleksologija i masaža stopala

 740 din. umesto redovne cene od 1200 din. --Refleksologija i masaža stopala u trajanju od 30 minuta u Kozmetičkom salonu Almamons Stevana Mokranjca 31, Novi Sad!
 Refleksologijastopalaje drevna metoda masažestopala, koja se zasniva na saznanju da svaki deo tela ima svoju projekciju na povrscaronini kože odnosno polja koja su određenim refleksnim mehanizmima povezana s odgovarajućim organima.Refleksna masaža stopalaje grana kineskemedicinekoja se već hiljadama godina uspescaronno primenjuje ne samo u lečenju već i u dijagnostici i prevenciji raznih oboljenja. U Kini i Scaronri Lanki, lečenje zasniva na principu energetskog funkcioniranja tela koje je usko povezano s energijom prirode i kosmosa, čiji je čovek sastavni deo. Vitalna energija ndash či ndash osnovni je pokretač svih procesa u telu i oko njega, a ima dva različita aspekta (jin amp jang) ndash suprotnosti koje funkcioniscaronu zajedno uspostavljajući ravnotežu.
Refleksologijom, odnosno, terapijom zona leče se:nesanica,dijabetes, hipoglikemijaali se i reguliscaronekrvni pritisak. Ova metoda se koristi i zaopuscarontanje, poboljscaronanje koncetracije i energije tela, pa se naročito preporučuje đacima i studentima.Opscaronte stanje organizma vrlo brzo se poboljscaronava, jer sama masaža podstiče bolju cirkulaciju i protok kiseonika u krvi, zatim stimuliscarone stvaranje limfe koja reguliscarone izbacivanje scarontetnih materija iz organizma i utiče na stvaranje ćelija imunoloscaronkog sistema.
Masažu radi profesionalni maser i refleksolog sa iskustvom u ugodnom ambijentu salona koji ima sve potrebne uslove za kvalitetnu i uspescaronnu masažu!
Kozmetički salon

740 din.- Refleksologija i masaža stopala

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184