Ordinacijsko beljenje zuba Opšta ordinacija dentalne medicine Roglić—Vojvode Šupljikca 45, lokal 2,

10.000 din.umesto 20.000 din. za Ordinacijsko beljenje zuba i poliranje zuba ndashOpscaronta ordinacija dentalne medicine RoglićmdashVojvode Scaronupljikca 45, lokal 2,u Novom Sadu!
Stomatoloscaronka ordinacijabdquoRoglićldquo nalazi se u mirnom delu Novog Sada, u neposrednoj blizini doma zdravlja ldquoJ.J. Zmajrdquo i socijalnog.
Prijatan ambijent i posvećen pristup svakom pacijentu je ono scaronto nas izdvaja. Na licu mesta uklanjamo sve sumnje, strahove I tu smo za vascarona dodatna pitanja.
Izbeljivanje zuba je izuzetno popularna estetska stomatoloscaronka intervencija kojom se postiže svetlija boja zuba za nekoliko nijansi! Nekada je dovoljna samo jedna poseta da bismo dobili željeni rezultat.
Sam proces nije bolan I obuhvata zascarontitu i izolaciju okolnih tkiva i primenu visokokoncentrovanih gelova za izbeljivanje na sam zub.
Rezultati su vidljivi odmah!
*Napomena: Ova stomatoloscaronka intervencija je apsolutno bezbedna i nescaronkodljiva ukoliko se izvodi od strane adekvatno obučenog i stručnog lica (doktora stomatologije).
Radno vreme ordinacije:-ponedeljak, sreda, petak 8-14h -utorak,četvrtak 14-20h
Instagram: ordinacija_roglic
Iskoristite ove promotivne cene koje imaju za cilj da Vas uverimo u kvalitet nascaronih usluga, jer smo ubeđeni da ćete se vraćati sa zadovoljstvom u nascaronu ordinaciju i po zavrscaronetku promo prodaje!
__________________________________
Ordinacija dentalne medicine Roglić
mdashVojvode Scaronupljikca 45, lokal 2,
Novi Sad
_______________________________

Ordinacijsko beljenje zuba Opšta ordinacija dentalne medicine Roglić—Vojvode Šupljikca 45, lokal 2,

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184