PREMIUM PLUS paket briseva za žene ili muškarce ( chlamidija, kandida, trihomonas, gonokok, mycoplazma,ureaplazma,...)

3000 din umesto 6000 din. zaPREMIUM PLUS paket briseva za žene ili muscaronkarceu bdquoLin Lab Laboratorijirdquo Bulevar Cara Lazara 108, Novi Sad!
Ponuda uključuje:
PREMIUM PLUS paket briseva za žene: cervikalni i vaginalni bris sa antibiogramom, chlamidija, mycoplazma, ureaplazma, vaginoza, kandida, trihomonas, gonokok. SaTumačenjem rezultata!
ili
PREMIUM PLUS paket briseva i analiza za muscaronkarce: uretralni bris, chlamydia, mycoplazma, ureaplazma, kandida, trihomonas, gonokok
SaTumačenjem rezultata!
  Medicinska laboratorija Lin Lab u Novom Sadu prvenstveno je mikrobioloscaronka laboratorija, ali se u njoj rade i sve druge analize. Nalazi se na odličnoj lokaciji, na Limanu 4, prekoputa kula. Karakteristika ove medicinske laboratorije je činjenica da laboratoriju vodi i sa pacijentima radi lekar mikrobiolog. Samim tim, možete dobiti i konsultaciju i savet lekara za problem koji imate ili tumačenje rezultata. Osoblje je izuzetno ljubazno, a cilj im je da se pacijent prijatno oseća i rado ponovo dođe. Upravo zahvaljujući pažnji osoblja i njihovom odnosu prema pacijentima, čak i brisevi koji važe za bolne, ne bivaju neprijatni!
____________________________________

PREMIUM PLUS paket briseva za žene ili muškarce ( chlamidija, kandida, trihomonas, gonokok, mycoplazma,ureaplazma,...)

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184