Terapeutska masaža leđa-- Koala beauty Vladike Ćirića 15 (Novo naselje) -- Trajanje masaže 30 min.

990TerapeutskaMasaža leđa u trajanju od 30 min.--Studio Koala beauty--Vladike Ćirića 15, Novi Sad(Novo naselje)!
 Napomena ponuda važiSAMO ZA ŽENE
Trajanje masaže 30 min.
 Masaža se definiscarone kao sistematska manipulacija mekih tkiva u terapijske svrhe. Pritiskom na tačno određene delove tela, preko kože, deluje se na miscaronićni, nervni i limfni sistem. Pojačava cirkulaciju krvi, scaronto znači da donosi viscarone kiseonika, a odnosi viscarone scarontetnih materija iz ćelija miscaronića. To je i glavna korist masaže. Miscaronići napunjeni kiseonikom imaju viscarone energije za svakodnevne aktivnosti. Pored toga, masaža pomaže bolnim miscaronićima i zglobovima, povećava gipkost tela i tonus kože i deluje antistresno. To nije samo obična relaksacija, već i preventiva protiv nakupljanja stresa i emotivne i fizičke napetosti.
Parcijalna masaža Može biti pravi blagoslov za vascarona leđa.
Stručni maser će otkloniti bolove i napetosti uzrokovane nepravilnim držanjem. Mnogi ljudi koji zanemaruju fizičke aktivnosti imaju probleme, jer su im leđni i trbuscaronni miscaronići slabi, a upravo ti miscaronići utiču na pravilno držanje. Vremenom se razviju vrlo neugodne bolovi i napetosti. Naročito je pogodna za ljude koji puno vremena provode u sedećem položaju.Neizostavna je kad se radi o osobama koje imaju bolove u leđima, napetost u ramenima, ili kad se bol javlja pod lopaticama. Uz to, masaža leđa je izuzetno opuscarontajuća, te je učinkovit način borbe protiv stresne svakodnevnice.
--Kozmetički studio Koala Beauty--
Vladike Ćirića 15, (Novo naselje)
Novi Sad!
________________________________________
 U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja (PostFingde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h ) i toBEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

Terapeutska masaža leđa-- Koala beauty Vladike Ćirića 15 (Novo naselje) -- Trajanje masaže 30 min.

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184