4800 din za Ginekološki pregled, ultrazvuk i papa test--Femina--Preglede obavlja doktorka Branislava Žanić Madžarević!

4800 din umesto redovne cene od 6500 din. za Ginekoloscaronki pregled, ultrazvuk i papa test uprijatnom ambijentu ginekoloscaronke ordinacije Femina Vase Stajića 20, u Novom Sadu!
 Prevencija bolesti je najlakscaroni put do zdravlja. Svaka osoba dužna je da o svom zdravlju vodi računa. Tu se pre svega podrazumeva redovan pregled, konsultacije i detaljna edukacija u cilju sprečavanja raznih oboljenja jer osnov emancipovanog čoveka u svetu je pre svega briga o svom zdravlju.
U ginekoloscaronkoj ordinaciji ldquoFeminardquo uz popust obavićete ginekoloscaronki pregled koji obuhvata kompletan ginekoloscaronki pregled sa Papanikolau (PAPA) testom i ultrazvučnim pregledom.
Pregled ćete zavrscaroniti za sat vremena, i tada možete da odahnete jer znate da ste obavili važnu stvar za svoje zdravlje
Dr Branislava Žanić Madžarević, medicinski fakultet je zavrscaronila u Novom Sadu a specijalistički ispit iz ginekologije i akuscaronerstva je položila 2001. godine. Ginekoloscaronku ordinaciju Femina otvorila je 2002. godine. Majka je tri ćerke.
________________________________________
____________________________________

4800 din za Ginekološki pregled, ultrazvuk i papa test--Femina--Preglede obavlja doktorka Branislava Žanić Madžarević!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti