Ordinacijsko beljenje zuba+ ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba --DailyDent--Petra Drapšina 53, Novi Sad

10.000 din.umesto 23.000 din. za Ordinacijsko beljenje zuba+ ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba +besplatan pregled--DailyDent--Petra Drapscaronina 53,u Novom Sadu!
U stomatoloscaronkoj ordinacijibdquoDailyDentldquou zavisnosti od toga scaronta je Vascaronim zubima potrebno, uz konsultaciju stomatologa učinite sve scaronto treba da biste imali zdrav osmeh!
  Izbeljivanje zuba je izuzetno popularna estetska stomatoloscaronka intervencija kojom se postiže svetlija boja zuba za nekoliko nijansi! Rezultat su drastično belji zubi u samo jednoj, do dve posete stomatologu. Sam proces obuhvata zascarontitu i izolaciju okolnih tkiva i primenu visokokoncentrovanih gelova za izbeljivanje na sam zub.
Rezultati su vidljivi odmah!
*Napomena: Ova stomatoloscaronka intervencija je apsolutno bezbedna i nescaronkodljiva ukoliko se izvodi od strane adekvatno obučenog i stručnog lica (doktora stomatologije).
Radno vreme ordinacije:-ponedeljak, sreda, petak 8-14h -utorak,četvrtak 14-20h
FB stranica: stomatoloscaronka ordinacija Daily dent
Instagram: daily_dent.ns
Iskoristite ove promotivne cene koje imaju za cilj da Vas uverimo u kvalitet nascaronih usluga, jer smo ubeđeni da ćete se vraćati sa zadovoljstvom u nascaronu ordinaciju i po zavrscaronetku promo prodaje!
________________

Ordinacijsko beljenje zuba+ ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba --DailyDent--Petra Drapšina 53, Novi Sad

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184