2990 din za oftalmološki pregled, dioptrijski ram i stakla u Optici Piljak!

2990 din. umesto redovne cene od 6000 din. za oftalmoloscaronki pregled, dioptrijski brendiran ram (Charm, Sanremo, Zero 21, Metro, Black Rose, Kind, Odysey, Elsek) i stakla + gratis futrola i krpica u Optici Piljak , Resavska 1 Novi Sad!
Ako se ne deluje preventivno problemi sa vidom mogu da napreduju, i ako nosite naočare koje viscarone nisu za vas one mogu da prouzrokuju probleme sa vidom i ozbiljne glavobolje. Mnogobrojna istraživanja dokazuju kakav utisak nascaron spoljascaronnji izgled ostavlja na okolinu, postoji nekolicina njih kojima je utvrđeno da ljudi koji nose dioptrijske naočare izgledaju ozbiljnije, inteligentnije i samopouzdanije. Bez obzira na to da li se slažete sa tim ili ne, ukoliko su vam potrebne dioptrijske naočare, odaberite one koje na najbolji način pristaju obliku vascaroneg lica i vascaronem tenu, ali i da su istovremeno moderne, scaronto će vam pomoći da ujedno i ostavljate utisak osobe koja ima stila.
 2990 din za oftalmoloscaronki pregled + CR-39 stakla (sa tvrdim slojem protiv grebanja) dioptrije do +/-6 u sferi ili 4 dioptrije u sferi i 2 cilindra, dioptrijski ram po izboru (brendovi Charm, Sanremo, Zero 21, Metro, Black Rose, Kind, Odysey, Elsek) uz futrolu i krpicu gratis!
Optičarska radnja

2990 din za oftalmološki pregled, dioptrijski ram i stakla u Optici Piljak!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184