Ordinacijsko beljenje zuba u stomatološkoj ordinaciji NS STOMATOLOZI , Cara Dušana 43

15.000 din.umesto 25.000 din. zaOrdinacijsko beljenje zuba + uklanjanje kamenca i poliranje u stomatoloscaronkoj ordinaciji bdquoNS STOMATOLOZI ldquo, Cara Duscaronana 43/I-3 u Novom Sadu!
U stomatoloscaronkoj ordinaciji bdquoNS STOMATOLOZI ldquou zavisnosti od toga scaronta je Vascaronim zubima potrebno, uz konsultaciju stomatologa učinite sve scaronto treba da biste imali zdrav osmeh po super ceni.Stomatoloscaronke usluge po izboru su
  Izbeljivanje zuba je izuzetno popularna estetska stomatoloscaronka intervencija kojom se postiže svetlija boja zuba za nekoliko nijansi! Rezultat su drastično belji zubi u samo jednoj, do dve posete stomatologu. Sam proces obuhvata zascarontitu i izolaciju okolnih tkiva i primenu visokokoncentrovanih gelova za izbeljivanje na sam zub.
Rezultati su vidljivi odmah!
*Napomena: Ova stomatoloscaronka intervencija je apsolutno bezbedna i nescaronkodljiva ukoliko se izvodi od strane adekvatno obučenog i stručnog lica (doktora stomatologije). Svako rukovanje ovim sredstvima od strane nestručnog lica predstavlja veliki rizik po zdravlje.
*Napomena: Ispuni i krunice se ne mogu izbeljivati, a zubi koji su endodontski tretirani se bele drugačijom metodom. Za sva dodatna pitanja i informacije kontaktirajte nas. Vascaroni NS stomatolozi
www.nsstomatolozi.rs
Iskoristite ove promotivne cene koje imaju za cilj da Vas uverimo u kvalitet nascaronih usluga, jer smo ubeđeni da ćete se vraćati sa zadovoljstvom u nascaronu ordinaciju i po zavrscaronetku promo prodaje!
____________________________________
 U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
____________________________________

Ordinacijsko beljenje zuba u stomatološkoj ordinaciji NS STOMATOLOZI , Cara Dušana 43

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184