Tretman lica ultrazvučnom špatulom!

650 din umesto redovne cene od 2000 din. za Tretman lica ultrazvučnom scaronpatulom,Ultrazvučno dubinsko čiscaronćenje lica, piling i podmlađivanje sa serumom hijalurona u Laser centru Triniti, Pariski magazin prvi sprat u Novom Sadu! 
- Tretman ultrazvučnom scaronpatulom
- Dubinsko čiscaronćenje lica Piling
- Podmlađivanje sa serumom hijalurona
Tretmani za mladolik, svež i zategnut izgled kože lica
Ultrazvučno dubinsko čiscaronćenje lica, piling i podmlađivanje sa serumom hijalurona
 Ultrazvučno čiscaronćenje lica ultrazvučnom scaronpatulom iz dana u dan postaje sve popularniji tretman. Mnogi ga koriste kao zamenu za klasični higijenski tretman lica. Sam tretman je potpuno bezbolan i neinvazivan. Prelaskom preko kože lica ultrazvučnom scaronpatulom dejstvuje se ultrazvučnom vibracijom i na taj način se izbacuju komedoni (mitiseri), a u isto vreme se uklanja tanak sloj povrscaroninskih mrtvih ćelija kože lica. Osim pilinga kože i dubinskog čiscaronćenja epidermisaovim tretmanom se utiče na hidrataciju, tonus, cirkulaciju i diskolorizaciju kože. Omekscaronavaju se kaverozna vlakna i epiderm se priprema za bolju apsorpciju preparata za negu lica. Nakon scaronto je lice oćiscaronćeno nanosi se maska koja umiruje, hrani kožu i skuplja proscaronirene pore, a posle toga se stavlja srebrna voda kao izuzetan dezinficijens i koja koži daje barscaronunast izgled.
Svojim ultrazvučnim vibracijamaaparat izbacuje mitisere i sve nečistoće iz kože,bez neprijatnog ceđenja i crvenila. U isto vreme, scaronpatula uklanja povrscaroninski sloj izumrlih ćelija i otkriva novu podmlađenu kožu lica.Ovim tretmanom moze se vrscaroniti i penetracija koncentrovanog hijalurona, kao i svih drugih ampula i krema prema tipu koze.
Ultrazvučni pilingse preporučuje za redovnu negu lica, kao vrlo prijatan i potpuno bezbolan tretman.  Tretman se preporučuje svim starosnim kategorijama i svim tipovima kože, posebno osetljivoj.
Rezultati tretmana su vidljivi odmah! Koža je temeljnoočiscaronćena, osvežena, blistava i hidrirana.
Studio kozmetičkih tretmana Laser Centar Triniti,Pariski magazin, prvi sprat Novi Sad
__________________________________________
 U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)! 
____________________________________

Tretman lica ultrazvučnom špatulom!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti