1300 din. zaTest intolerancije na hranu u Lin Lab Laboratoriji Bulevar Cara Lazara 108 !!!

1300 din umesto 3000 din. za test intolerancije na hranu!
Test intolerancije na 349 vrsta namirnica putem biohemijske analize krvi u bdquoLin Lab Laboratorijirdquo Bulevar Cara Lazara 108, Novi Sad!
ŽELITE DA NA ZDRAV NAČIN SKINETE VIScaronAK KILOGRAMA?
Pre bilo kakve dijete, uradite test intolerancije na hranu, pomoću kojeg ćete saznati koje namirnice su Vascaronem organizmu preko potrebne, kojih možete da se odreknete bez ikakvih loscaronih posledica po zdravlje, a koje biste trebali da izbegavate u scaronirokom luku. Takođe, test intolerancije je brz način za lečenje hroničnih bolesti.Test netolerancije na hranu, koji se obavlja u laboratoriji Lin Lab (Novi Sad) mnogo je određeniji od uopscarontenog testa prema krvnim grupama. Dobija se iz uzorka krvi iz prsta, a rezultati testa su individualni tj. važe isključivo za Vas. Pravilna ishrana nije ista za svakog čoveka. Nescaronto scaronto je drugima lekovito, Vama može doneti viscarone scarontete nego koristi.
Potrebno je pridržavati se dobijenog jelovnika najmanje 3 meseca, a rezultati su vidni već nakon nekoliko nedelja. Nakon toga, moguće je lagano uvesti u ishranu i neke od zabranjenih namirnica, ali najbolje uz konsultaciju sa lekarom.Kada iz jelovnika budete eliminisali namirnice koje ne prijaju Vascaronem organizmu, ne samo da ćete se osloboditi viscaronka kilograma, nego će u Vascaronem telu nastati potrebni balans: oslobađate se problema sa varenjem hrane, nadutosti, a dolazi i do smanjenja i ostalih zdravstvenih problema i neprijatnih simptoma, kao scaronto su alergije, problemi sa kožom, glavobolje, hormonski poremećaji, nedostatak koncentracije, hronični umor itd.
Pridržavanje jelovnika koji dobijete kao rezultat testa intolerancije na hranu nikako ne znači gladovanje. Dozvoljene namirnice možete jesti u količini kojoj hoćete i spremati ih na omiljeni način. Brzo se javlja osećaj sitosti i nestaje želja za prekomernom količinom hrane.
Ukoliko Vas interesuje test intolerancije na hranu, medicinska laboratorija Lin Lab u Novom Sadu daće Vam sve potrebne odgovore i savet.
Test na netolaranciju na hranu se određuje iz venske krvi, krv se vadi u jutarnjim časovima, na prazan zeludac
Pre vađenja krvi iz vene se popunjava upitnik sa osnovnim podacima o korisniku
____________________________________
 U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
____________________________________

1300 din. zaTest intolerancije na hranu u Lin Lab Laboratoriji Bulevar Cara Lazara 108 !!!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184