490 din. Refleksologija i masaža stopala -- Studio beauty JSM--Augusta Cesarca 1

490 din.umesto redovne cene od 1000 din.zaRefleksologija i masaža stopala--Studio beauty JSM--Augusta Cesarca 1, Novi Sad!
  Refleksologija i maasaža stopala utiče na poboljscaronanja kod različitih problema kao scaronto sunesanica,dijabetes, hipoglikemijaali se i reguliscaronekrvni pritisak. Ova metoda se koristi i zaopuscarontanje, poboljscaronanje koncetracije i energije tela. Opscaronte stanje organizma vrlo brzo se poboljscaronava, jer sama masaža podstiče bolju cirkulaciju i protok kiseonika u krvi, zatim stimuliscarone stvaranje limfe koja reguliscarone izbacivanje scarontetnih materija iz organizma i utiče na stvaranje ćelija imunoloscaronkog sistema.
Masažu radi profesionalni maser i refleksolog sa iskustvom u ugodnom ambijentu salona koji ima sve potrebne uslove za kvalitetnu i uspescaronnu masažu!
________________________________________
 U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja (PostFingde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h ) i toBEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

490 din. Refleksologija i masaža stopala -- Studio beauty JSM--Augusta Cesarca 1

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184