500 din. Manikir + Gel lak - Studio beauty JSM--Augusta Cesarca 1

500 din.umesto redovne cene od 1000 din.zaManikir + Gel lak --Studio beauty JSM--Augusta Cesarca 1, Novi Sad!
Predstavljamo Vam nescaronto novo u nascaronem salonu scaronto će veoma obradovati pripadnice lepscaroneg pola. Kada jednom osetite gel lak na svojim noktima, viscarone mu nećete odoleti. Nova tehnologija gel lakova omogućava Vascaronim noktima da budu negovani, lepi, sjajni i uvek uredni.  Zaboravite svakodnevno lakiranje i uscarontedite vreme. Vascaroni nokti će izgledati tanko, prirodno, bez agresivnog turpijanja koje oscarontećuje nokatnu ploču. Lak će biti postojan čak i do 4 nedelje, zadržavajući sjaj kao i prvog dana. Ako želite da promenite boju Vascaroneg gel laka, to ćemo Vam uraditi veoma lako, brzo i neinvazivno (15min ) i obojiti Vam nokte u novu željenu boju.
Gel lak ne sadrži supstance koje mogu oscarontetiti nokatnu ploču, scaronto je veoma bitno za rast i zdrav izgled noktiju. Dugotrajan lak za nokte je dobijen ukrscarontanjem laka za nokte i gela, a prednost mu je u kombinaciji smola i polimera koji scarontite prirodne nokte.
Kada jednom probate gel lak, viscarone sebe i svoje nokte nećete moći zamisliti bez njega! Odebrite sebi željenu boju iz palete lakova i budite srećne jer ste za Vascarone nokte odabrale ono najbolje- GEL LAK.
________________________________________
 U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja (PostFingde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h ) i toBEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

500 din. Manikir + Gel lak - Studio beauty JSM--Augusta Cesarca 1

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184