Poliranje oba fara po hit ceni od 1500 din.

1500 din umesto 2500 din za Poliranje oba Fara na Vascaronem automobilu---Perionica ---Perionica B2 AQWA CLEAN---Novi Sad!--Novi Sad!
Za sve vozače obezbedili smo popust za uslugu Poliranja farovas Vascaroneg automobila, u perionici ---Perionica B2 AQWA CLEAN---Novi Sad!!
Tokom vremena farovi Vascaroneg ljubimca postaju zamućeni, žuti, a često i matiraju scaronto negativno utiče na vožnju u noćnim uslovima a i naruscaronava ukupnu estetiku automobila!
 Vrhunska briga o Vascaronem automobilu!
Poliranje se radi kombinovano- ručno (sa 3 odgovarajuće vodene scaronmirgle)- mascaroninsko (mascaroninom za poliranje i specijalnom pastom)
Moderna autoperionica poseduje najnovije mascaronine za pranje automobila kao i za dubinsko pranje.
Bavimo se dubinskim pranjem automobila, kamiona, namescarontaja, duscaroneka i tepiha. Koristimo najsavremenije Kerkerove mascaronine i sredstva za pranje. Pranje vascaronih automobila i namescarontaja može se obavaljati i na vascaronoj adresi, zato nas samo posetite ili pozovite i uverite u kvalitet nascaronih usluga. Vidimo se....
____________________________________
U saradnji saPoscarontama Srbijeuveli smojoscaron jedan načinplaćanja (PostFingde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao iSubotom i Nedeljom(npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i toBEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatniceveć samo na scaronalteru poscaronte predate poziv na broj sa uplatnice(PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

Poliranje oba fara po hit ceni od 1500 din.

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184