Imenuj i pokloni ZVEZDU svojoj voljenoj osobi!

3200 din umesto 6400 din. zaIme zvezde - StarName4you sertifikat o imenovanju i zvezdana mapa (LIGHT paket) --DAS-Druscarontvo Astrologa Srbije-- 
Da li ste nekada, posmatrajuci nocu vedro nebo, pomislili kako bi bilo lepo da jedna zvezda nosi ime osobe koja vam je veoma draga? Sada je to moguće. Imenovanje zvezde u nečiju čast je savrscaronen i simboličan poklon za sve prilike.
Voljenoj osobi želimo da skinemo zvezde sa neba, ali kako je to nemoguće, sada ju tu mogućnost da ime te osobe uklescaronemo u Zvezde.
Ovaj mascarontoviti i originalni poklon paket sadrži imenovanje zvezde na sajtu StarName4you sertifikat o imenovanju, kao i zvezdanu mapu. Sve to u luksuznom poklon pakovanju koji stiže na željenu adresu.
Imenovanje i registrovanje Zvezde u registrar koji vodi Druscarontvo astrologa Srbije ldquoDASrdquo nema pravnu, naučnu niti imovinsku vrednost.
Mogu se imenovati samo neimenovane zvezde iz 12 astroloscaronkih sazvežđa.
Sajt za se na adresi www.starname4you.com
Popust je dat na LIGHT paket, kupci kupona koji žele LUX varijantu uz kupon, doplaćuju 1.600 din prilikom preuzimanja paketa.
Link ka stranici gde su sva sazvežđa je ovo http://starname4you.com/zvezde.html
Odabirom sazvežđa dolazi se do svih registrovanih imena u tom sazvežđu
http://starname4you.com/aquarius.html (sazvežđe Vodolije)
te dalje svaki imalac imenovane zvezde može doći do svoje
http://starname4you.com/zvezde/01.aquarius/02.dinja.html
Paket LIGHT obuhvata:
- Lociranje Zvezde u željenom astroloscaronkom sazvežđu
- Plastificiran sertifikat o imenovanju zvezde formata A4
(na sertifikatu se nalazi registrovano ime Zvezde, ime i prezime osobe u čiju je čast Zvezda dobila ima, naziv sazvežđa u kom je Zvezda, njene precizne koordinate kao i međunarodni ID Zvezde)
- Astronomsku mapu A3 formatu sa obeleženom zvezdom (pomoću mape i teleskopa ili u opservatorijumu lako možete videti Zvezdu na nebu u doba godine kad je sazvežđe vidiljivo sa severne zemljine hemisfere)
- Pismo kupca osobi kojoj se zvezda poklanja
- Dostava paketa na željenu adresu u Srbiji
- Postavljanje imenovane zvezde u odrđenoj kategoriji (sazvežđa) na sajtu starname4you.com , kao i slanje linka.
Kupac kupona mora se javiti do roka iskoristivosti kupona, ali da se imenovanje Zvezde može obaviti u bilo kom trenutku pa čak i nakon isteka roka navedenog na kuponu. 
Mail za dostavu kupona i podataka je das.radmilo@gmail.com
__________
Astrolog i numerolog Radmilo Savović rođen je u Baru, oktobra 1971. godine (Vaga podznak Lav), iako diplomirani geograf, astrologijom se uspescaronno bavi od 1992. godine. Jedan je od osnivača prve scaronkole astrologije i numerologije u Podgorici koja je uspescaronno radila od 2003. do 2009.godine. Tada se sa porodicom seli u Beograd gde i danas živi i uspescaronno radi. Svoje iskustvo dugo viscarone od dve decenije obogaćuje stalnim posećivanjem seminara u zemlji i inostranstvu. 2011. godine u Ljubljani zavrscaronava internacionalno priznat kurs nutricinizma, te znanja iz te oblasti spaja sa astrologijom i priprema knjigu ldquoAstro nuticionizam
 --DAS-Druscarontvo Astrologa Srbije--
http://astrosrbija.com

Imenuj i pokloni ZVEZDU svojoj voljenoj osobi!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184