Nutricionistički pregled sa izradom jelovnika

2400 din umesto redovne cene od 6000 din. za Kompletan nutricionistički pregled sa izradom jelovnika uz gratis kontrolni pregled, u ldquoCentru za razvoj Anima studioldquo Miscarone Dimitrijevića 33, u NovomSadu!
Pregled dijetetičara-nutricioniste i kompletan program ishrane+kontrolni pregled za 2 meseca!
SAVREMENI NUTRICIONIZAM I DIJETETIKA
PROGRAMI ISHRANE ZA SVE SIMPTOME
Ne brojimo kalorije, ne radimo testove intolerancije, ne merimo delove tela, ne delimo telo na pojedine organe, ne cepkamo vas na delove već vas posmatramo kao celinu!
Živimo u 21. veku a lečimo se,razmiscaronljamo i hranimo se kao da smo u mračnom srednjem veku.
Razvoj nauke na poljima epigenetike, kvantne medicine, nutricionizma i metafizike nam dokazuje da nascarona tela nisu motor sa unutrascaronnjim sagorevanjem, ne vodi nas endokrini sistem, nisu životinjske namirnice izvor zla, priroda ne pokuscaronava da nas ubije, ne postoje genetske bolesti, biti star ne znači i biti bolestan itd.
Shodno tome, pristup problemima kao scaronto je redukcija težine i dostizanje idealne po principu brojanja kalorija jeste potpuno prevaziđena nauka.
Takođe, ne postoji tako nescaronto kao scaronto je intolerancija na hranu, postoje samo naruscaronene unutrascaronnje barijere koje izazivaju reakcije na pojedine sastojke hrane pri čemu dobijate simptome poput nadutosti, gasova,grčeva, glavobolja, osipa, ekcema, bolova u zglobovima, umora i sl.
Ne posedujemo organ koji se zove imuni sistem...nascarone celo telo jeste imuni sistem!
Savremeni nutricionizam pristupa ljudskom telu kao inteligentnoj kreaciji koja za svoje harmonično funkcionisanje zahteva adekvatan odnos vrsta koje je nastanjuju i materija koje je grade.
Da...dobro ste čuli...
Nascarona tela su nastanjena raznim mikroorganizmima koji čine nascaronu normalnu floru a svaki disbalans tog ekosistema vodi između ostalog i promenama u telesnoj težini, raspoloženju, promenama u radu probavnih organa i mnogim drugim simptomima.
Zaboravite na naporne i dosadne dijete u kojima vam se nalaže da merite hranu u gramima i koje u vama izazivaju jedino osećaj krivice i težine a daju rezultate na kratke staze.
Upoznajte se sa prirodnim načinima ishrane koji ćete sa lakoćom usvojiti i primenjivati do kraja života a koji će vam doneti rezultate koje toliko dugo očekujete.
Individualni programi ishrane koji vam se nude, obezbeđuje optimalan unos svih potrebnih vitamina, minerala i drugih hranljivih materija a vode optimalnom zdravlju i blagostanju.
Budite najbolja verzija sebe...jer vi to zaslužujete !
ldquoCentru za razvoj Anima studioldquo
 Miscarone Dimitrijevića 33, u NovomSadu!
animacentarzarazvoj@gmail.com
____________________________________
U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

Nutricionistički pregled sa izradom jelovnika

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184