Besplatan vaučer kojim ostvarujete popust od 20% za izradu metalo-keramičkih krunica po članu

Besplatan vaučer kojim ostvarujete popust za izradu metalo-keramičkih krunica po članu (MINIMUM TRI ČLANA)  po ceni od 9600 din. umesto redovne cene od 12000 din. u Stomatoloscaronkoj ordinaciji ldquoDental pointrdquoBul.Jovana Dučića 13, Novo naselje, (zgrada Poscaronte kod prodavnice Univerexport) Novi Sad!
ZUBNE KRUNICE
Zubne krunice, poznate su kao i navlake, nadoknađuju oscarontećeno krunično zubno tkivo i u potpunosti imitiraju oblik, veličinu i boju zuba. Izrada krunica se radi u sledećim slučajevima: -prelom zubne krune zuba -zubi sa velikim karioznim defektima koji se ne mogu popraviti plombiranjem-zubi koje je neophodno zascarontititi i ojačati nakon lečenja zubnog živca-zubi sa izrazitim nepravilnostima boje i oblika
MOSTOVI
Zubni most je zubna nadoknada od najmanje dve spojene zubne krunice.Kod pacijenata kome nedostaje jedan ili viscarone zuba most stabilizuje zagrižaj i sprečava pomeranje i naginjanje susednih zuba u prazan prostor.Takođe onemogućava gubitak vertikalne dimenzije. Mostovi su cementirani i ne mogu se vaditi iz usta.Zubi koji nedostaju nadoknađuju se labaratorijski izrađenim krunicama koje su vezane za najmanje dve zubne navlake cementirane na prethodno prebruscaronene zube.Mostovi se koriste za nadoknadu manjeg broja izgubljenih zuba, a uslov je postojanje stabilnih i zdravih zuba za koje se fiksiraju koji služe kao nosači.
U stomatoloscaronkoj ordinaciji Dental point u zavisnosti od toga scaronta je Vascaronim zubima potrebno, uz konsultaciju stomatologa učinite sve scaronto treba da biste imali Zdrav i blistav osmeh po super ceni.
U izradi se koristi najkvalitetnijaIVOCLAR VIVADENTkeramika.
Plaćanje usluga koje su u svrhu promocije vrscaronite direktno davaocu usluge.Dovoljno je da sa sobom ponesete samo broj vaučera (ne treba ni da scarontampate vaučer).
Detaljnije informacije na http://www.dental-point.rs/

Besplatan vaučer kojim ostvarujete popust od 20% za izradu metalo-keramičkih krunica po članu

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184