// HIT PONUDA // 3990 din. za Japansko iscrtavanje obrva u salonu Angel !!!

3990 din. umesto redovne cene od 11700 din. zaJapansko iscrtavanje obrva u studiju Angel, Narodnog fronta 73 u Novom Sadu!
 JAPANSKA METODA ISCRTAVANJA OBRVA
Suscarontina japanske metode iscrtavanja obrva je ta da se ne stvara efekat večernje scaronminke već uklanjaju nedostaci Vascaronih prirodnih obrva i poboljscaronava njihovPRIRODAN izgled.
Svetski najpopularnija metoda permanent makeup-a jejapanska metoda iscrtavanja obrva.
 U ovoj metodi se ne koristi mascaroninica već specijalne oscarontrice (blades) kojima se boja unosi plitko pod kožu u formi dlačica i zato umesto flomaster efekta dobijamo efekat prirodnog izgleda obrva.
Važno je naglasiti da se postojeće obrve ne čupaju, nego se na mestima gde su obrve prestale da rastu, gde su se proredile, docrtavaju dlačice i blagokoriguje oblik i boja obrva.
 Posedujemo veliki izbor boja tako da se boja ne razlikuje od vascaronih prirodnih dlačica. Zbog specifičnosti metode kojom se radi, obrva dobija potpuno prirodan izgled jer se ne popunjava cela obrva, već se posebnom tehnikom iscrtavanja dobija izgled tankih i zakrivljenih dlačica u prirodnom smeru rasta.
Postupak iscrtavanja obrva sastoji se iz:
procene trenutnog stanja
savetovanja o željama klijenta
izračunavanja simetrije
iscrtavanja obrva olovkom
biranje boje
ubacivanja pigmenta pod kožu pod lokalnom anestezijom
Iglice su za jednokratnu upotrebu , a boje su sertifikovane od EU, hipoalergene su.
KOREKCIJA NIJE URAČUNATA U CENU!
Studio Angel,
Narodnog fronta 73, Novi Sad
____________________________________
 U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)! 
_________________________________

// HIT PONUDA // 3990 din. za Japansko iscrtavanje obrva u salonu Angel !!!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184