1700 din za 60 minuta terapije plutanjem u FLOAT THERAPY RESET u Novom Sadu!

1700 din. umesto redovne cene od 3000 din. za 60 minuta terapije plutanjem u FLOAT THERAPY RESET u ulici Jovana Subotića 17 u Novom Sadu!
60 minuta terapije plutanjem 
ELIMINIScaronE STRES I NAPETOST
DETOX I RELAKSACIJA
Terapija plutanjem se odvija u float spa kapsuli u hiperkoncentrovanom rastvoru MgSO4 reprodukujući efekte mrtvog mora u urbanim u uslovima.
Terapija plutanjem Terapija plutanjem se odvija u float spa kapsuli u hiperkoncentrovanom rastvoru MgSO4 reprodukujući efekte mrtvog mora u urbanim u uslovima. Pozitivni efekti MgSO4 i mrtvog mora na organizam su dobro poznati, ali se malo zna o preventivnim uticajima plutanja koje nas oslobadja od sile gravitacije, najpotentnijeg faktora spoljascaronnje sredine ne samo na bolest koscarontano-miscaronićnog sistema, već i na razvoj mnogih bolesti čak i na ćelijskom nivou.
Uticaj na zdravlje Na dugotrajnom nivou, to pozitivno utiče na neuroplastičnost i sinhronizovanje funkcija leve o desne hemisfere kao i evolutivno različitih moždanih struktura.Na taj način se smanjuje nivo hormona stresa, kao i jačina imunoloscaronkih i endokrinoloscaronkih oboljenja.S druge strane, povećavaju se hormoni zadovoljstva i njihov uticaj na emocionalni balans, a blokiraju transmisije hroničnog bola.Ovo stanje povećava i koncentraciju, samopouzdanje, kordinaciju, ubrzava proces učenja.
Epsom so ( MgSO4 ) Istraživanja potvrdjuju da epsom so povoljno utiče na nascarone raspoloženje i povećava nivo energije, pozitivno utiče na san. Ubrzava zarastanje rana, otklanja migrenu, leči bolesti disajnih puteva, podstiče cirkulaciju, opuscaronta miscaroniće, podstiče rast kose i noktiju. Naučno je dokazano da 1h plutanja menja čak 4h kvalitetnog sna.

1700 din za 60 minuta terapije plutanjem u FLOAT THERAPY RESET u Novom Sadu!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184