Servis auto klima uređaja sa novim rashladnim sredstvom R1234yf *** SAMO ZA NOVIJA VOZILA!!!

10900 din.umesto redovne cene od 19500 din. za godiscaronnji servis i dopunu auto klime novim rashladnim sredstvom R1234yf --Inter-Auto, Temerinska 39, Novi Sad!
Servis i dopuna auto klime !
U ponudu Inter auta auto servis smo uvrstili i Servis auto klima uređaja sa novim rashladnim sredstvom R1234yf. Servisiramo auto klima uređaje novih modela vozila (od 2012.g.) koji koriste novi freon, najsavremenijim uređajem za servisiranje auto klima novije generacije.
Početkom 2012. godine počela su da se proizvode vozila sa klima uređajima koja koriste novi freon R1234yf. Novo rashladno sredstvo je razvijeno pre svega zbog očuvanja životne sredine. Ekoloscaronki freon je počeo da se koristi 2012. godine a svi proizvođači vozila biće u obavezi da ga koriste od 2017.g. Praktično sva nova vozila će imati klima uređaj sa novim rashladnim sredstvom.
Novi freon R1234yf je razvijen u skladu sa ekoloscaronkim normama i nije agresivan prema životnoj sredini. Prilikom eventualnog curenja sistema klime, gas se brzo razlaže na komponente koje nisu scarontetne za prirodu. Sa druge strane je zapaljiv i potrebno je pažljivo rukovanje i najnovija servisna oprema za bezbedno servisiranje klima uređaja.
Zascaronto održavati auto klime
Novi freon se ne razlikuje po funkciji od starih tipova rashladnih sredstava, scaronto znači da je i dalje potrebno redovno servisirati sistem auto klima. Takođe se postavlja pitanje ispravnog servisiranja, tj da li se u sistemu predviđenom za rad sa freonom R1234yf, nalazi predviđeno rashladno sredstvo! Potrebno se izvrscaroni i detekcija tipa rashladne tečnosti, odnosno proveriti da li je ranije izvrscaronena dopuna nekim drugim (jeftinijim) freonom. Naime, R1234yf je skuplji i pojedini ldquoserviserirdquo koriste stari R134a za servisiranje novih auto klima, scaronto ima nesagledive posledice za kompresor klime ili ceo sistem.
Koliko često
Proizvođači vozila preporučuju da se sistem auto klima servisira svake 2 godine i to ako je u ispravnom stanju. Prosečan vlasnik automobila sa dolazi u servis kada klima-uređaj prestane da radi i tada se suočava sa ozbiljnim kvarovima i velikim ulaganjima.
Razlozi za redovno servisiranje auto klima su brojni a navescaronćemo samo najvažnije:
Klima uređaj u normalnom radu gubi godiscaronnje od 3-8% rashladne tečnosti
Rashladna tečnost je higroskopna pa se prilikom servisiranja odstrani velika količina vlage u sistemu.
Nedostatak rashladne tečnosti znatno smanjuje efikasnost auto klime i može uzrokovati teže kvarove.
Servisiranjem klime se vrscaroni provera zaptivenosti sistema. Pravovremeno otkrivanje curenja može da spreči teže i skuplje kvarove.
Redovnim održavanjem se produžava radni vek uređaja.
Koju opremu koristimo
Auto klime sa novim freonom servisiramo Automatskom klima servisnom stanicom koja omogućava besprekorno servisiranje. Uređaj je predviđen da radi sa novim fluidom R1234yf. Servisna stanica vrscaroni i vakumiranje sistema i time omogućava ispitivanje na curenje kao i nepropusnost sistema klime.
Servis Novi Sad
Od 1.maja 2014. godine puscaronten je u rad NOV servis Inter Auta u Temerinskoj 39, u srcu Novog Sada.
Sve usluge servisa dostupne su Vam svakog radnog dana od 8:00-17:00 h.
____________________________________
U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)
____________________________________!

Servis auto klima uređaja sa novim rashladnim sredstvom R1234yf *** SAMO ZA NOVIJA VOZILA!!!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184