1000 DIN.--On-line kurs na Srpskom-- CORELDRAW -- AKCIJA

1000 din. umesto 15000 din. za online kursCORELDRAW PROGRAM ZA VEKTORSKU GRAFIKU  na srpskom jeziku u okviru 3 meseca--24-časovni pristup svakog dana u naredna 3 meseca sa zavrscaronnim ispitom i sertifikatom na kraju obuke!  --USAVRScaronI SE! ndash Ogranak za online učenje, obuke i provere znanja -
NAUČI CORELDRAW PROGRAM ZA VEKTORSKU GRAFIKU I SVOJE IDEJE PRETVORI U SLIKU ZA SAMO 1.000 din. UMESTO 15.000 din.
Ako ste kreativni, radoznali i inspiraciju nalazite svuda oko sebe i volite da baratate crtežima, fotografijama, bojama, izgledom slova i teksta i imate oko da sve to dobro uklopite u celinu, onda neka vektorske grafike CorelDraw bude vascaron prvi korak ka uspehu.
Obuka je namenjena grafičkim i web dizajnerima koji se svakodnevno susreću sa crtanjem ilustracija, karikatura, dijagrama, grafikona i logotipa, kao i ljudima koji nisu imali dodir sa ovim i sličnim alatima za grafički dizajn. Program je namenjen početnicima koji se prvi put susreću s ovim programom kao i profesionalcima koji žele da se usavrscarone u pojedinačnoj primeni programa.
CorelDraw predstavlja dobar izbor za crtanje, ali biće izuzetno koristan i fotografima, ilustratorima i dr. U korisnike ove aplikacije spadaju i oni polaznici koji se bave izradom tekstura za video igrice i arhitektonske vizualizacije.
U toku kursa polaznicima je obezbeđena kompletna podrscaronka od strane mentora, koji će u najkraćem vremenskom roku dati odgovore na sva pitanja, razrescaroniti sve nejasnoće i rescaroniti nastale probleme ukoliko ih polaznici budu imali u toku učenja.
Sva pitanja možete direktno postavljati putem e-maila: office@usavrsi.se.
Nakon zavrscaronenog kursa, i položenog zavrscaronnog testa, polaznik će biti u stanju da samostalno napravi svoju vektorski crtež.
Uslov za koriscaronćenje sistema je interenet konekcija i računar ili lap top ili tablet ili mobilni telefon
USAVRScaronI SE! ndash Ogranak za online učenje, obuke i provere znanja
MON TECHNOLOGY, 
Pariske komune 20, 
Hala sportova Ranko Žeravica, Novi Beograd
______________________________ 
 U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

1000 DIN.--On-line kurs na Srpskom-- CORELDRAW -- AKCIJA

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184