On-line kurs na Srpskom-- PHP i MySQL -- AKCIJA do kraja Januara

1000 din. umesto 18000 din. za online kurs PHP I MySQL na srpskom jeziku u okviru 4 meseca--24-časovni pristup svakog dana u naredna 4 meseca sa zavrscaronnim ispitom i sertifikatom na kraju obuke!  --USAVRScaronI SE! ndash Ogranak za online učenje, obuke i provere znanja --
 NAUČI PHP I MySQL POSTANI WEB DEVELOPER ZA SAMO 1.000 RSD, UMESTO 18.000 RSD
Online kurs PHP I MySQL Web Programiranja ndash jednostavni, a moćni alati za Web programiranje
PHP je jednostavan i moćan Script programski jezik za izradu dinamičkog web sadržaja. Milioni web stranica na kojima se koristi PHP dokaz su njegove popularnosti i kapaciteta. Koriste ga programeri koji cene njegovu fleksibilnost i brzinu, web dizajneri kojima odgovaraju njegove mogućnosti i lakoća upotrebe. Izuzetno je jednostavan za učenje, a sa naučenim se postiže jako mnogo.
PHP je najpopularniji web programski jezik. Radi kako na Windows, tako i na Linux platformama. Pogodan je za izradu svih vrsta web aplikacija, od onih malih koje predstavljaju samo deo jedne internet stranice, pa do velikih kompleksnih sajtova zasnovanih na Web 2.0 konceptu.
Najčescaronće se koristi kao razvojna platforma za interaktivne internet stranice. Pored navedenih mogućnosti, omogućava i rad sa bazama podataka kao scaronto je MySQL, pa je i rad u ovoj bazi podataka uključen u ovaj program.
Po zavrscaronetku programa bićete spremni samostalno da izradite sopstvene web aplikacije. Znanje PHP i MySQL programiranja i administracije je nescaronto scaronto Vam osigurava siguran napredak na polju internet programiranja uopscaronte.
Na kursu je obrađeno preko 100 različitih lekcija i vežbi.
Oblasti koje se obrađuju:
Uvod u PHP i MySQL
Varijable i operacije nad njima
Operatori poređenja, logički operatori i uslovne strukture
Polja
Petlje
Funkcije
Neke ugrađene funkcije PHP-a
Obrasci i prenos podataka između skripti
Rad sa datotekama
Slanje poruka elektronskom poscarontom
Rad sa MySQL bazama podataka
PHP i MySQL
Sesija i autentikacija korisnika
Izrada sistema za upravljanje sadržajem web stranica
USAVRScaronI SE! ndash Ogranak za online učenje, obuke i provere znanja
MON TECHNOLOGY,Novi Beograd
Pariske komune 20, 
Hala sportova Ranko Žeravica, Novi Beograd
______________________________ 
 U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

On-line kurs na Srpskom-- PHP i MySQL -- AKCIJA do kraja Januara

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184