1000 DIN.--On-line kurs na Srpskom-- HTML i CSS --početni nivoi - AKCIJA --

1000 din. umesto 12000 din. za online kursHTML, CSS  na srpskom jeziku u okviru 2 meseca--24-časovni pristup svakog dana u naredna 2 meseca sa zavrscaronnim ispitom i sertifikatom na kraju obuke!  --USAVRScaronI SE! ndash Ogranak za online učenje, obuke i provere znanja --
NAUČI HTML I CSS ZA SAMO 1000 RSD, UMESTO 12.000 RSD I IZRADI SVOJ WEB SAJT
Online kurs HTML I CSS Web Programiranja ndash jednostavnia a moćni alati za Web programiranje
HTML odnosno HyperText Markup Language je opisni jezik pomoću koga se kreiraju web sajtovi, tačnije funkcionalnost elemenata jedne web stranice.
CSS (Cascading Style Sheets) predstavlja jezik koji se koristi za uređivanje samog izgleda i formatiranje svih elemenata koje vidimo na sajtu. Iako na prvi pogled možda deluje da HTML i CSS zapravo imaju istu funkciju, njihova namena je potpuno drugačija, scaronto je doprinelo tome da se ova dva jezika idealno dopunjuju.
Svi sajtovi koje poznajete kreirani su uz pomoć HTML-a i upravo zbog toga za ovaj opisni jezik se često govori da danas predstavlja osnovu kompletnog weba. HTML spada među najjednostavnije jezike, scaronto je uticalo da se na njegovu osnovu nadovezuju mnogi drugi programski jezici koji omogućavaju interaktivnost i dinamički sadržaj.
Upoznavanjem sa jezicima koji predstavljaju osnovu modernog weba, znatno ćete sebi olakscaronati svaki naredni korak ka usavrscaronavanju IT znanja i otvaranju novih profesionalnih mogućnosti.
Kada ovladate HTML-om i CSS-om, bićete u mogućnosti da kreirate web aplikacije, ili da kroz kod prilagođavate i održavate sadržaj na već formiranim sajtovima. Pored toga, moći ćete da uređujete web stranice pravljene u WordPressu, da stilizujete marketinscaronke mejlove i joscaron mnogo toga.
USAVRScaronI SE! ndash Ogranak za online učenje, obuke i provere znanja
MON TECHNOLOGY,Novi Beograd
Pariske komune 20, 
Hala sportova Ranko Žeravica, Novi Beograd
______________________________ 
 U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

1000 DIN.--On-line kurs na Srpskom-- HTML i CSS --početni nivoi - AKCIJA --

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184