1250 din- ultrazvučni pregled po izboru u Poliklinici NS Lab- (ultrazvuk Abdomena, Štitne Žlezde, Mekih tkiva ili Prostate)!

1250 din umesto 2500 din za ultrazvučni pregled po izboru (ultrazvuk abdomena, scarontitne žlezde, mekih tkiva ili prostate) u Poliklinici NS-LAB Svetozara Miletića 24, Novi Sad!
Ultrazvučni pregled abdomena (stomaka ) se koristi za dijagnostiku oboljenja solidnih organa u stomaku kao scaronto sujetra, žučna kesa, guscaronterača, stomačna aorta, nadbubrežne žlezde, bubrezi, mokraćna bescaronika i prostata. Ovim pregledom se može utvrditi veličina i struktura organa, postojanje cističnih i tumorskih formacija, postojanje kamenaca itd.
Pregled je neinvazivan, bezbolan i bez ikakve scarontete po bolesnika, može ponavljati viscarone puta, za razliku od pregleda kompjuterizovanom tomografijom (CT) čija je primena vezana za zračenje bolesnika (posebno kada je u pitanju multislajsni CT) a pregled je značajno skuplji.
Za izvođenje ovog pregleda potrebno je da bolesnik preskoči prethodni obrok, a kod gojaznih pacijenata ponekad je potrebna i primena laksativa (sredstava za čiscaronćenje creva). Na pregled treba doći sa punom mokraćnom bescaronikom.
 Pregled traje 20 do 30 minuta.
Kako bi se organi čije su funkcije poremećene loscaronim radom tiroidne žlezde zascarontitili od trajnog oscarontećenja, neophodno je javiti se lekaru na vreme kako bi se uspostavila tačna dijagnoza. Da sa žlezdom nescaronto nije u redu, ustanovljava se pregledom krvi, na osnovu čega se utvrđuje nivo hormona (T3, T4, TSH). U slučaju da ova analiza ne daje sasvim jasnu sliku stanja, radi se ultrazvučni pregled koji može da pokaže da li se scarontitnjača možda uvećala ili na njoj ima izraslina .
 Na žalost većina nas zdravlju ne posvećuje dovoljno pažnje, ignoriscaronu se prvi simptome ili odlaže redovan lekarski pregled. Razloga za to ima dosta, a najčescaronći su manjak vremena za čekanje u redovima ili visoke cene ovih usluga.
Mi smo danas rescaronili da vas podstaknemo da o svom zdravlju brinete redovno i cenu ultrazvučnog pregleda po izboru u poliklinici NS Lab snizili smo na svega 1250 din! Ultrazvučna dijagnostika je nescaronkodljiva i bezbedna metoda kojom se dobijaju informacije o stanju unutrascaronnjih organa, a danascaronnju ponudu možete iskoristiti za ultrazvučni pregled abdomena, scarontitne žlezde, mekih tkiva ili prostate
_____________________________
 U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

1250 din- ultrazvučni pregled po izboru u Poliklinici NS Lab- (ultrazvuk Abdomena, Štitne Žlezde, Mekih tkiva ili Prostate)!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184