Dolazak Deda Mraza u Vaš dom!!! -2.000 din Rezervišite termin na vreme! Nova godina je sve bliže, DEDA MRAZ nam stižeeee!

2.000 din umesto 3.000 din za dolazak Deda Mraza u Vascaron dom.
Nova godina je sve bliže, DEDA MRAZ nam stižeeee!
Bliže nam se Novogodiscaronnji i božićni praznici, a tokom cele godine najviscarone radosti nam donose nascaroni maliscaronani. Dečija radost i njihova vesela lica su najvažniji ukrasi za celu novogodiscaronnju atmosferu i vesele praznične dane. Zato im pokažite da želite da ih nagradite za sve dobro scaronto su u ovoj godini uradili i pozovite u goste nekoga ko do sada nije bio gost u Vascaronoj kući... Deda Mraz!  Vascaroni najmlađi ukućani će se svakako obradovati novogodiscaronnjim paketićima, ali ono scaronto će im pružiti najveću radost novogodiscaronnjih I božićnih praznika jeste ako im paketić donese lično Deda Mraz!
 --Iskoristite priliku koju su Vam pripremili Vascaroni Popusti 021 i na vreme zakažite dolazak Deda Mraza u Vascaronu kuću ili stan i tako vascaronem maliscaronanima priredite nesvakidascaronnju zabavu!
Za samo 2000 din organizujte dolazak Deda Mraza u Vascaron dom i izmamite osmehe Vascaroneg deteta!Deda mraz Vam dolazi na kućnu adresu i vrscaroni predaju paketića kupljenim od strane roditelja!
Broj vaučera je ograničen.
Ponuda važi samo za Novi Sad

Dolazak Deda Mraza u Vaš dom!!! -2.000 din Rezervišite termin na vreme! Nova godina je sve bliže, DEDA MRAZ nam stižeeee!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184