Putovanje u ISTANBUL (2 noćenja + prevoz) -- LAVLI TRAVEL

400 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman  agencijeLAVLI travel, za putovanje --ISTANBUL -- za 79 Evra
ISTANBUL - 5 dana
Termini:
28.11.-02.12.2019.
12.12.-16.12.2019.
2 noćenja sa doručkom
Autobuski prevoz
ISTANBUL(nekada: Konstantinopolj, Carigrad) se nalazi na ulazu u Bosforski moreuz, a njegovo istorijsko srce smescaronteno je oko prirodne luke poznate i kao Zlatni rog. Sa svojih 8.803.468 (11.372.613 sa periferijom) stanovnika, on je najveći grad Turske i jedan od najvećih evropskih gradova. On je danas sediscaronte istoimene oblasti, dok je delu grada poznatom kao Fanar sediscaronte Vaseljenskog patrijarha. Istanbul je grad u kome se susreću mnoge civilizacije čiji su tragovi vidljivi scaronirom grada.
Plan putovanja:
1. Dan - Beograd Polazak grupe sa parkinga kod Sava Centra oko 17.00h. Noćna vožnja kroz Bugarsku sa kraćim pauzama za odmor.
2. Dan - Istanbul Dolazak u Istanbul u prepodnevnim časovima. Fakultativni odlazak na panoramsko razgledanje grada (Galata most, Taksim, Zlatni rog. Silazak na Bosfor, Palata Dolmabahče) Smescarontaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
3. Dan - Istanbul Doručak. Fakultativni obilazak znamenitosti Istanbula ndash Plato Topkapi ( Plava Džamija, Aja Sofija, Dvorac Topkapi). Slobodno popodne. Noćenje.
4. Dan - Istanbul Doručak. Napuscarontanje hotela. Fakultativno odlazak u obilazak Dolmabahče palate i na krstarenje Bosforom i posetu Carskoj Patrijarscaroniji uz pratnju vodiča. Slobodno vreme do poslepodnevnih časova i nastavak putovanja ka Beogradu. Vožnja kroz Bugarsku sa kraćim pauzama za odmor.
5. Dan - Niscaron - Beograd Dolazak u ranim jutarnjim časovima.
Aranžman obuhvata:
prevoz turističkim autobusom - 16 do 90 sediscaronta, na datoj relaciji prema programu opremljen audio video opremom
smescarontaj u hotelu 3* usluga na bazi dva noćenja sa doručkom (doručak-scaronvedski sto)
smescarontaj u 1/2, 1/3 sobama (svaka soba twc, tel, tv)
usluge turističkog pratioca grupe tokom putovanja
troscaronkovi organizacije putovanja
polazak iz Niscarona sa parkinga kod Tempa ( za termin 07.11.-11.11.2019.)
Aranžman ne obuhvata:
međunarodno osiguranje 600 din.
doplatu za 1/1 (jednokrevetnu) sobu - 35 eura
individualne troscaronkove
polalazak iz Novog Sada- 20 evra ( za termin 07.11.-11.11.2019.)
polazak iz Scaronapca- 20 evra ( za termin 07.11.-11.11.2019.)
polazak iz Obrenovca- 15 evra ( za termin 07.11.-11.11.2019.)
fakultativne izlete: - panoramski obilazak grada- 10 eura - Aja Sofija + Plava Džamija + Hipodrom+ Topkapi palata ndash 50 eura (cena obuhvata ulaznice i usluge vodiča) - Krstarenje Bosforom i obilazak Patrijarscaronije ndash 20 eura (cena obuhvata vožnju brodom i usluge lokalnog vodiča) - Obilazak Dolmabahče palate -25 eura (cena obuhvata ulaznice za palatu, i vodiča na srpskom jeziku). - Tursko veče u restoranu Gar - 30 eura ( večera, 2 lokalna pića i zabavni program sa trbuscaronnim plesačicama) - Tursko veče na brodu - 30 eura ( transfer, krstarenje Bosforom u trajanu oko 2 časa, večera, neograničeno lokalno pića i zabavni program sa trbuscaronnim plesačicama) - Devojačka kula -10 eura (cena obuhvata vožnju brodom i usluge lokalnog vodiča) - Avarium Florya - 20 eura (cena obuhvata prevoz, ulaznice i usluge vodiča) - Paket obilazak grada+ Aja Sofija+ Plava Džamija+Hipodrom+Topkapi Palata 55 eura
FAKULTATIVNI IZLETI:Izleti se organizuju u saradnji sa lokalnim partnerom. Cene izleta su podložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, viscarone cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troscaronkova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacijehellip
OPIS I LOKACIJA HOTELA:Hotel 3* (Metro, Grand Oral, Grand Emin, Emin, Hivas , ...) se nalazi u istorijskom delu grada ,Laleli i Aksaraj . Sobe sa TWC, 1/2 i 1/2 + 1 . Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom na bazi scaronvedskog stola. Ime hotela biće poznato 7 dana pred putovanje.
Molimo Vas da pažljivo pročitateOpscaronte uslove putovanjajer svojim potpisom na Ugovor dajete i saglasnost o tome da ste sa istima u potpunosti upoznati i saglasni. ONLINE rezervacija se smatra ugovorom. Slanjem svojim podataka prihvatate Opste uslove putovanja agencije Lavli travel koje možete pogledatiovde.
Uz ovaj program važe Opscaronti uslovi putovanja turističke agencije Lavli travel, licenca OTP 10/2013 Cenovnik br. 1 od 22.01.2018.
Lavli Travel
Budimska 7, Beograd, Srbija
____________________________________
U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
____________________________________

POGLEDAJTE POPUST OVDE

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti