DVA NOĆENJA ZA DVE OSOBE ZA SAMO 6999 din. --Mujen Lux Kopaonik--

DVA NOĆENJA ZA DVE OSOBE ZA SAMO 6999 din. --Mujen Lux Kopaonik--
Odmor nanajpopularnijoj i najlepscaronoj planini
Potpuno opuscarontanje u Wellness amp Spa za dvoje
Idealno za poslovne ljude, sportiste, parove i porodice
Izaberite svoj termin bilo kada do 30.10.2019.
Uživanje, rekreacija amp luksuzni smescarontaj
Vila MujEn Luxizgrađena je u autentičnom planinskom stilu i opremljena po svetskim standardima koji svojim gostima pružaju jednaki užitak kako u zimskoj tako i u letnjoj sezoni.
Otmene vile pružiće Vamsavremenu uslugu,apre svega osećaj gostoljubive i domaće atmosfere, i kao takvi omogućuju jedinstven doživljaj i kompletno predanje odmoru.
Lokacija
Vila se nalaziu Vikend naselju, u mirnom i zelenom okruženju na sunčanoj strani Kopaonika, koje je idealno mesto za miran i opuscarontajući odmor daleko od gužve, svakodnevnice i brzog ritma života.
Zahvaljujući predivnoj lokaciji i renomeu mesta kome pripada, apart hotel svojim gostima nudiprirodan ambijent, komfor i udobnost.
Restoran
ЕnterijerMujEn restorana је sveden i jednostavan а ujednoelegantan i luksuzan. Кrasi ga mnoscarontvo orijentalnih detalja, kamena i kristala. Osim prijatnog ambijenta, nudimo Vam odabranenacionalnie i internacionalnespecijalitetesa pažljivo biranim tradicionalnim kulinarskim elementima sa ovih prostora.
Bogatim aromama ijedinstvenim ukusom jelakoja slede svako godiscaronnje doba, daje se posebna nota u elegantnom ambijentusa prelepim pogledomna obronke Kopaonika.
Apartmani
Savremeno dizajniran elegantan namescarontaj, protkan nitima planinskog ambijenta nudi iskustvo modernog smescarontaja i predstavljaspoj tradicije i novog doba.U prelepom pogledu na guste smrčeve scaronume, možete uživati sa sopstvene terase uz jutarnju kafu udahnuti svež Kopaonički vazduh i dopustiti da sva Vascarona čula budu zadovoljena.
Svojim ambijentom apartmani su u potpunostiprilagođenikako aktivnom tako i pasivnomodmoruposlovnih ljudi, sportista, rekreativaca i porodica.
Svi apartmanisu opremljeni:
LCD sa kablovskom televizijom,
besplatnom Wi-Fi konekcijom i
sefom.
Wellness amp Spa centar  
Wellness amp Spa centar je uređen u orijentalno mističnom stilu i omogućavapotpuno opuscarontanjei misaono odvajanje od svakodnevnog stresa. U nascaronoj Oazi mira Vam nudimo mogućnost da poboljscaronate kvalitet života i vratite fizičku formu.
Oaza mira sadrži:
Tursko kupatilo (Hamam)
Infracrvenu saunu
Finsku saunu
Tepidarium (tople keramičke klupe) sa grejnim anatomskim oblikovanim kamenim ležajevima
Djakuzi kade
Zatvoreni bazen sa turbo džetom, pogodan za plivanje, opuscarontanje i masažu
Besplatno!
Bežični internet koji je dostupan u čitavom smescarontajnom objektu.
Parking na licu mesta ispred hotela.
Boravak decedo 2 godine starosti u pratnji dve odrasle osobe.
 Preporuka!
Kupite viscarone kupona i produžite svoj boravak na 4, 6 ili 8 noći
UŽIVAJTE U ČARIMA ZLATNE JESENI I REVITALIZUJTE SVOJ UM I TELO NA SVEŽEM PLANINSKOM VAZDUHU.
_____________________________
U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

DVA NOĆENJA ZA DVE OSOBE ZA SAMO 6999 din. --Mujen Lux Kopaonik--

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184