Deep Tissue masaža u trajanju od 60 min.--590 din. --Salon Almamons--

590 din. umesto redovne cene od 1500 din. zaDeep Tissue masažu u trajanju od 60 min. u kozmetičkom salonu Almamons Stevana Mokranjca 31, Novi Sad!
Masaža Dubokih Tkiva
Jači pritisak, snažniji masažni hvatovi
Razbija bolne kvržice
Trajanje masaže 60 minuta
 Masaža Dubokih Tkiva ili lsquoDeep Tissue massagersquo, kako je joscaron zovu, je savrscaronena masažna tehnika za one koji vole jači pritisak i snažnije masažne hvatove. Za razliku od relaks masaže, ona ima mnogo veći dubinski efekat i odlična je za razbijanje takozvanih kvržica u miscaronićima na koje se klijenti najčescaronće žale. Njom se rasterećuju tetive i ligamenti, poboljscaronava se pokretljivost i olakscaronava se oslobadjanje toxina iz umornih i preopterećenih miscaronića.
Deep Tissueje vrsta duboke prijatne masaže tkiva i miscaronića. Ona umiruje hronične bolove i napetosti unutar celog tela kroz lagane ali duboke pokrete i snažan pritisak. Kada su miscaronići u stanju stresa blokira se dotok kiseonika i hranjivih materijala u tkiva. Tako dolazi do upala i nagomilavanja toksina u tkivima a ova masaža opuscaronta miscaroniće, otklanja toksine, poboljscaronava cirkulaciju i razmenu kiseonika.
Vaučere možete iskoristitI do 30.01.2020. (Osim u periodu od 31.12-08.01.2020. ZBOG PRAZNIKA)
Kozmetički salon

Deep Tissue masaža u trajanju od 60 min.--590 din. --Salon Almamons--

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184