Spermogram i Spermokultura --- Paket briseva za muškarce u laboratoriji Lin Lab

1990 din. umesto 4000 din. za Paket briseva za muscaronkarce u laboratoriji Lin Lab, Bulevar Cara Lazara 108, Novi Sad!
DRAGI MUScaronKARCI, ODRADITE SPERMOGRAM i SPERMOKULTURU!
Kada se trudnoća ne descaronava, jedna od prvih analiza na koju će vas lekari uputiti u procesu ispitivanja plodnosti oba partnera, je spermogram sa spermokulturom.
SPERMOGRAM ili analiza semene tečnosti muscaronkarca predstavlja rutinsku pretragu u ispitivanju plodnosti muscaronkog partnera. Osnovno ispitivanje neplodnosti podrazumeva da se urade bar dva adekvatna pregleda sperme, tj. spermograma.Ukoliko se uoče bilo kakve promene, pacijent se upućuje urologu na pregled.  Za dobijanje pouzdanih podataka tokom analize neophodna je minimalna priprema pacijenta, koja podrazumeva apstinenciju (suzdržavanje od seksualnih aktivnosti, koje rezultiraju ejakulacijom) u trajanju od tri do pet dana.  Apstinencija nikako ne sme biti kraća od 48 sati zbog toga scaronto u tom slučaju ovaj faktor može značajno uticati na broj spermatozoida, dok apstinencija duža od sedam dana utiče na smanjenje broja progresivno pokretnih spermatozoida.  Takođe, trebalo bi izbegavati konzumiranje alkohola najmanje jedan dan pre izvođenja testa.
Ponuda podrazumeva paket analiza za muscaronkarce:
spermogram
spermokultura
ovo je jedna od prvih analiza koja se radi u okviru ispitivanja plodnosti oba partnera
Za sve informacije oko pripreme za analizu konsultujte stručno osoblje iz LIN LAB Laboratorije.
____________________________________
 U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
____________________________________

Spermogram i Spermokultura --- Paket briseva za muškarce u laboratoriji Lin Lab

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184