1990 din. za godišnji servis i dopunu auto klime--Inter-Auto, Temerinska 39!

1990 din.umesto redovne cene od 3000 din. za godiscaronnji servis i dopunu auto klime--Inter-Auto, Temerinska 39, Novi Sad !
Servis i dopuna auto klime !
Godiscaronnji servis sistema auto klime podrazumeva:
- Pregled i dijagnostiku sistema - Dopunu freona - Vakumiranje i odvlaživanje sistema - Dopunu PAG ulja - Dodavanje UV boje
 Da li ste znali?
Da iz sistema koji se pravilno koristi ispari 150-200gr freona godiscaronnje, Da se za efikasan rad preporučuje servis jednom godiscaronnje, Da su vlaga i nedostatak ulja u sistemu najveći krivac oscarontećenja kompresora, Da je filter kabine poželjno menjati na svakih 10.000 pređenih kilometara.
Servis Novi Sad
Od 1.maja 2014. godine puscaronten je u rad NOV servis Inter Auta u Temerinskoj 39, u srcu Novog Sada.
Sve usluge servisa dostupne su Vam svakog radnog dana od 8:00-17:00 h.
____________________________________
U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)
____________________________________!

1990 din. za godišnji servis i dopunu auto klime--Inter-Auto, Temerinska 39!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184