Tvrđava GOLUBAC – Manastir Tumane - Srebrno jezero 09.06.2019. - jednodnevni izlet -Polasci iz Novog Sada i Beograda

200 din. Vaučer kojim ostvarujete mogućnost kupovine aranžmana- Tvrđava GOLUBAC ndash Manastir Tumane - Srebrno jezero 12.05.2019. - jednodnevni izlet -za 2.200 dinara -Polasci iz Novog Sada i Beograda u organizaciji turističke agencije GLOBUS TOURS iz Novog Sada!
TVRĐAVA GOLUBAC ndash MANASTIR TUMANE -  SREBRNO JEZERO
09.06.2019.
jednodnevni izlet
Polasci iz Novog Sada i Beograda
 Ostaci srednjovekovnog grada Golupca nalaze se na desnoj obali Dunava, na najnepristupačnijem mestu koje predstavlja ulaz u Đerdapsku klisuru. Sam prostor tvrđave pripada Nacionalnom parku Đerdap i u okviru je prirodnog rezervata pod nazivom Golubački grad. Manastir Tuman nalazi se na devet kilometara udaljenosti od Golupca, u podnožju golubačkih planina, okružen scaronumom, na levoj obali Tumanske reke, scaronto samoj svetinji daje posebnu lepotu. Srebrno jezero je vescarontačko jezero na desnoj obali Dunava i predstavlja njen nekadascaronnji rečni rukavac koji je danas zatvoren dvema branama. Nalazi se na području Braničevskog okruga u istočnoj Srbiji, na dva kilometra od Velikog Gradiscaronta.
Program putovanja:
Polazak autobusa iz Novog Sada, sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici u 07:00h, iz Beograda sa parkinga ScaronTARK ARENE (severna strana kod lopte) u 08:30h. Nastavak vožnje do tvrđave Golubački grad. Obilazak sa stručnim vodičem. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Putovanje nastavljamo ka manastiru Tumane. Obilazak manastira. Nastavak vožnje do Srebrnog jezera. Po dolasku, lagana scaronetnja obalom jezera uz pratnju vodiča. Slobodno vreme za ručak i individualne aktivnosti. U kasnim popodnevnim časovima polazak za Beograd i Novi Sad. Dolazak u Beograd i Novi Sad u kasnim večernjim časovima.
CENA ARANŽMANA: 2.200,00 rsd uz vaučer  
ARANŽMAN OBUHVATA: - Prevoz visokopodnim turističkim autobusima (tv, klima, dvd),
- Razgledanja i obilaske prema programu, - Ulaznicu za Golubačku tvrđavu, - Usluge pratioca grupe tokom putovanja, - Troscaronkove organizacije putovanja.
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- Individualne troscaronkove putnika
 *Usled nedovoljnog broja prijavljenih, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana 5 dana pred put.
Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 prijavljenih putnika
Uz ovaj program važe svi Opscaronti uslovi putovanja agencije bdquoGLOBUS TURS PLUSrdquo- Novi Sad
INFORMACIJE I REZERVACIJE laquoGLOBUS TURS PLUSraquo NOVI SAD TEL 021/ 3823107 www.globustours.in.rs

POGLEDAJTE POPUST OVDE

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti