Jednodnevni izlet čudu prirode u Srbiji - ĐAVOLJA VAROŠ- 18.05.2019. Polazak iz Novog Sada i Beograda!

100 din. Vaučer kojim ostvarujete mogućnost kupovine aranžmana za posetu čudu prirode u Srbiji - ĐAVOLJA VAROScaron18.05.2019. po ceni od 2000 din. za polazak iz Beograda, ili za 2700 din.  za polazak iz Novog Sada u organizaciji turističke agencije GLOBUS TOURS iz Novog Sada!
ĐAVOLJA VAROScaron
JEDNODNEVNI IZLET
 18.05.2019.
Đavolja Varoscaron:
Spomenik prirode bdquoĐavolja Varoscaronldquo nalazi se na jugu Srbije, 27 km jugoistočno od Kurscaronumlije, a 89 km jugozapadno od Niscarona. Od Beograda je udaljen 288 km. Ovaj prirodni spomenik čine dva, u svetu retka, prirodna fenomena: zemljane figure, kao specifični oblici reljefa koji u prostoru deluju vrlo atraktivno, i dva izvora jako kisele vode sa visokom mineralizacijom.
Ova dva u svetu retka prirodna fenomena posmatrana zajedno bdquoĐavolju Varoscaronldquo čine pravim svetskim čudom prirode. Atraktivnost dva neviđena čuda prirode dopunjuju okolni prirodni ambijent koji oko zemljanih figura deluje surovo, skoro mistično, a u scaronirem okruženju živopisno i pitomo, kao i ostaci naselja, stare crkve, groblja i nekoliko zanimljivih rudarskih jama.
Lokalitet bdquoĐavolja Varoscaronldquo je stavljen pod zascarontitu države joscaron 1959. godine, a 1995. godine je Uredbom Vlade Republike Srbije proglascaronen za prirodno dobro od izuzetnog značaja i stavljen u prvu kategoriju zascarontite - SPOMENIK PRIRODE. Ukupno je zascarontićeno 67 ha povrscaronine. Trenutno se kod vlade RS nalazi zahtev za zascarontitu 1014 ha.
PROGRAM PUTOVANjA:
Polazak iz Novog Sada u 06:00h sa parkinga kod Lokomotive. Polazak iz Beograda u 07:30h sa parkinga Kombank arene, severna strana kod lopte.Vožnja sa usputnim pauzama do lokaliteta Đavolja varoscaron. Nakon dolaska na lokalitet Đavolja varoscaron razgledanje sa stručnim vodičem. Posle obilaska Đavolje varoscaroni, mogućnost predaha u etno restoranu ldquoDva ambarardquo. Sledi polazak za Novi Sad, Beograd, Kragujevac i Jagodinu. Dolazak u kasnim večernjim satima.
CENA: Novi Sad 2.700,00 rsd
 Beograd 2.000,00 rsd
Aranžman obuhvata:
 - Prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama - Pratilac grupe
-Usluge lokalnog vodiča   
Aranžman ne obuhvata:
 - Ulaznice: 400,00 rsd
- Rucak u restoranu ldquoDva ambarardquo
- Individualne troscaronkove putnika
INFORMACIJE I REZERVACIJE

Jednodnevni izlet čudu prirode u Srbiji - ĐAVOLJA VAROŠ- 18.05.2019. Polazak iz Novog Sada i Beograda!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184