Dnevna Spa karta--Hotel Sole Mio--WELLNES PAKET po ceni od 690 dinara!

690 din. umesto redovne cene od 1000 din. za Dnevnu SPA kartu u Hotelu --Sole Mio****Sentandrejski put 165, Novi Sad-- za 3 sata boravka u periodu od 16h do 22h svakim radnim danom (Ponedeljak-Petak)!
Ponuda Wellness paketa uključuje:
Rekreativne bazene sa hidromasažama
Jakuzzi sa slanom vodom
Parno kupatilo
Finsku, infracrvenu saunu
Teretanu
Pescaronkiri i bade mantili uz doplatu
U sklopu hotela Sole Mio **** nalazi se najveći wellness centar u gradu koji je na raspolaganju kako gostimahotela,tako i svim zainteresovanim članovima. Centar sadrži 3 bazena: rekreativni, plivački i jacuzzi.
Bazeni su projektovani i opremljeni po svetskim standardima. Gostima su na raspolaganju i parnokupatilo,finske saune i prijatan ambijent prostorije za relaksaciju i masažu, kao i teretana.
Potpuno novi luksuzni hotel Sole Mio **** ispuniće sva Vascarona očekivanja!Objekat se nalazi na uzlazu u Novi Sad, u blizini autoputa.Mir i diskrecija koje hotel pruža jedinstveni su u gradu.Hotel raspolaže kapacitetom od 30 smescarontajnih jedinica (dvokrevetne sobe).Sobe su klimatizovane i poseduju LCD televizore, mini barove, elektronski sef, fen, kao i internet konekciju.Enterijer izrađen od najkvalitetnijih materijala, poscarontovanje standarda i najviscaroni nivo usluge - odlike su nascaroneg hotela.Prijatne trenutke gosti mogu provesti u atrijumskom lobiju, opuscarontanjem u Havana baru sa terasom, kafeu ili u dvoriscarontu hotela.Uz sve to gostima je na raspolaganju besplatno koriscaronćenje interneta i obezbeđen je privatni parking.
_____________________________
U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

Dnevna Spa karta--Hotel Sole Mio--WELLNES PAKET po ceni od 690 dinara!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184