Ručak ili večera za DVOJE za 650 dinara u Kineskom restoranu !!!

650 din umesto 1100 din za DVE (2) velike porcije piletine, svinjetine ili teletine, sosom po izboru i DVE (2) porcije pirinča .
VELIKI PEKING ndash VELIKI POPUST!
Restoran kineske hrane ldquoVeliki Pekingrdquo, nalazi se u Novom Sadu, na Bulevaru Oslobođenja 2a, kod Opportunity Banke.
U restoranu ldquoVeliki Pekingrdquo Vas očekuje VELIKI izbor kineskih jela od piletine, teletine i svinjetine, salate, supe, pirinač na viscarone načina, nudle, morski plodovi ,vegetarijanska hrana i ukusne kineske poslastice ndash pohovane banane, ananas i sladoled! Hrana se priprema sveža ndash dok se Vi smestite u prijatnom ambijentu restorana, vescaronti kineski kuvar će Vam na licu mesta pripremiti fantastična jela u kojima ćete osetiti istinski užitak!
Veliki izbor zdrave hrane, spremljene vescarontom rukom iskusnog KINESKOG KUVARA, kao i povoljne cene UBEDIĆE Vas da je Restoran ldquoVeliki Pekingrdquo prva Vascarona opcija kad je kineska hrana u pitanju!tom rukom iskusnog KINESKOG KUVARA, kao i povoljne cene UBEDIĆE Vas da je Restorantom rukom iskusnog KINESKOG KUVARA, kao i povoljne cene UBEDIĆE Vas da je Restoran
Ručak ili večera za dvoje za 650 dinara u Restoranu Veliki Peking u Novom Sadu.
Ponuda obuvata dve velike porcije glavnog jela i belog pirinča.
Izabraćete svoje omiljeno jelo od ponuđenih
Piletina sa povrćem
Piletina sa povrćem i kikirikijem
Svinjetina sa povrćem
Svinjetina sa povrćem i kikirikijem
Teletina sa povrćem
Teletina sa povrćem i kikirikijem
Sosevi za kombinovanje su:
Soja sos
Kari sos
Ostrige sos
Sečuan sos
Slatko-kiseli sos
Slatki kiseli i ljuti sos
Dobro doscaronli i PRIJATNO 
_______________________________________
 U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
_______________________________________

Ručak ili večera za DVOJE za 650 dinara u Kineskom restoranu !!!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184