ADVENT U BUDIMPEŠTI -- 15.12.2018.

200 rsd. Vaučer kojim ostvarujete mogućnost kupovine aranžmana za Jednodnevni izlet u Budimpescarontu 15.12.2018. u organizaciji turističke agencije GLOBUS TOURS iz Novog Sada!
BUDIMPESTA - jednodnevni izlet
ADVENT U BUDIMPEScaronTI!
15.12.2018.
BUDIMPEScaronTA-kraljica Dunava
Glavni grad Mađarske, stvoren 1873 godine od Budima, Obudima i Pescaronte, na tlu gde je nekad bilo Panonsko more. Broji oko 2 miliona stanovnika. Dunav razdvaja grad na Budim i Pescarontu. Budim-brdoviti deo, koji je scaronarmantnija i starija oblast, čijoj atmosferi doprinose kaldrmisane ulice, male živopisne kuće i srednjovekovna kultura. Pescaronta je smescarontena na prostranom i ravnom terenu i ona je komercijalna oblast.
Gradom dominira zgrada Parlamenta treća po veličini u svijetu, te brojni mostovi preko Dunava od kojih je najstariji i najpoznatiji Lančani most. Budimpescaronta je poznata i po brojnim dvorcima i tvrđavama od kojih su neki svrstani i na UNESCO-v popis kulturne bascarontine, religijskim hramovima i kulturnim institucijama. Među najpoznatijim građevinama su i katedrala sv. Stjepana, prvog mađarskog kralja, te najveća sinagoga u Europi.Osim kulturnih znamenitosti Budimpescaronta nudi i brojne zabavne sadržaje kao shopping u poznatoj Vaci ulici, večeru na brodu ili u čardi, te bogat noćni život u brojnim klubovima.
PROGRAM PUTOVANJA:
 Polazak iz Novog Sada u 02:00 h sa parkinga kod lokomotive kod zeleznicke stanice. Lagana noćna vožnja kroz Mađarsku do Budimpescaronte sa usputnim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti. Po dolasku, obilazak grada: Trg heroja, Bulevar Andrascaroni, Parlament (nije planiran ulazak), Bazilika Sv.Iscarontvana, Eržebet most. Scaronetnja Beogradskim kejom i čuvenom Vaci ulicom, do poslastičarnice Žerbo. Nakon obilaska grada slobodno vreme. Fakultativni odlazak na krstarenje Dunavom u popodnevnim časovima. Polazak za Novi Sad. Vožnja do Novog Sada sa pauzama radi odmora. Dolazak u Novi Sad u jutarnjim časovima.
CENA ARANŽMANA: 19 eur ili 2.250,00 rsd uz vaucer
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili duble decker,klima,audio/video oprema) na relacijama navedenim u programu
razgledanje grada sa vodicem
troscaronkove organizacije i vođstva puta
usluge strucnog pratioca grupe tokom putovanja
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
fakultativni izlet - vožnja brodom Dunavom ndash 10euro
individualne troscaronkove
medjunarodno putno osiguranje
***Napomena: Za realizaciju fakultativnih izleta neophodno minimum 25 putnika.
U slučaju nedovoljnog broja putnika rok za otkaz putovanja 3 dana pre početka putovanja.
Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 prijavljenih putnika.
Uz ovaj program važe svi opscaronti uslovi putovanja agencije bdquoGLOBUS TURS PLUSrdquo- Novi Sad
INFORMACIJE I REZERVACIJE laquoGLOBUS TURS PLUSraquo NOVI SAD
TEL 021/ 3823107 www.globustours.in.rs

ADVENT U BUDIMPEŠTI -- 15.12.2018.

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184