1500 din. - Set analiza za ANEMIJU u poliklinici

1.500 din umesto 2580 din. zaSet analiza za anemiju u Poliklinici NS-LABSvetozara Miletića 24, Novi Sad!
 Set analiza za anemiju
 Malaksalost, vrtoglavica, ubrzan rad srca ili osećaj lupanja srca, pospanost prvi su znaci kojima se manifestuje anemija. Anemija je stanje u kome postoji nedostatak eritrocita - crvenih krvnih zrnaca, ili nedovoljna količina hemoglobina - pigmenta iz eritrocita. Hemoglobin služi za prenos kiseonika od pluća do ostalih delova tela, pa nedostatak hemoglobina onemogućava normalno funkcionisanje organizma. Zbog toga je važno redovno kontrolisati kompletnu krvnu sliku.
 Zato je anemiju važno na vreme otkriti i lečiti. Anemiju treba shvatiti ozbiljno, jer kod malokrvnosti najviscarone strada srce. Gvožđe predstavlja jedan od najvažnijih elemenata u organizmu koji je uključen u mnoge metaboličke procese. Takođe ulazi u sastav hemoglobina, gde je neophodan za vezivanje i transfer kiseonika do tkiva, učestvuje u ćelijskom disanju, ulazi u sastav nekih proteina i enzima. Sniženi nivoi gvožđa dovode do anemije, dok poviscaroneni mogu dovesti do prekomerene akumulacije i oscarontećenja organa. TIBC i UIBC služe za procenu količine gvožđa koja se transportuje kroz krv. Feritin služi za procenu zalihe gvožđa u organizmu. Feritin je depo koji se nalazi u ćelijama i po potrebi može vrlo brzo da oslobodi gvožđe.
Napomena: Krv se vadi radnim danima od 7-9h pre doručka!
Poliklinika NS-LAB
Svetozara Miletića 24,
 Novi Sad!
____________________________________
 U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

1500 din. - Set analiza za ANEMIJU u poliklinici

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184