50% popusta na mesec dana treninga -- REALNI AIKIDO --

1500 din. umesto redovne cene od 3000 din. za mesec treniranja-- REALNI AIKIDO --Treninzi se održavaju na tri lokacije po izboru
1- SPENS Novi Sad
2- Futog
3- Bačka Palanka
Realni aikidojeborilačka vescarontinasamoodbrane izSrbije, i bazira naaikido,džijudžicuievropskomnačinu razmiscaronljanja. Od2003. godine je zvanično registrovan u međunarodnojUSMAklasifikaciji borilačkih vescarontina. Predstavlja defanzivan, izuzetno fleksibilan sistem odbrambenih tehnika, čije su osnovne karakteristike brzina i pravovremenost reagovanja, uklapanje u protivnikov napad, kontinuitet izvođenja tehnike i potpuna zavrscaronna kontrola napadača, pomoću specifičnih poluga.
Tvorac realnog aikidoa jeLjubomir Vračarević, 10.danndash soke, koji se borilačkim vescarontinama bavi od 1969. godine. Nezadovoljan tradicionalnimjapanskimaikido, baziranom na tradiciji i filozofiji koje su, po Vračareviću, jednom evropskom čoveku dosta strane, modifikovao je tehnike, korigujući ih sve dok nije za svoj pojam doscaronao do optimalnih rescaronenja ndash kako najbrže, najefikasnije i najekonomičnije onesposobiti napadača. Realni aikido je prisutan u obuci telohranitelja i specijalnih jedinica vojske i policije, ali i u rekreativnom treniranju dece i odraslih.
Kao vescarontina samoodbrane bez udaraca i borbe, veoma je primeren deci. U scaronkolama realnog aikidoa sa decom od 5-12 godina radi se po posebnom programu laquoKroz igru do majstorstvaraquo koji je baziran na razvoju psihofizičkih osobina dece. Vežbe zagrevanja deluju korektivno na držanje i kičmeni stub, poboljscaronavaju sinhronizaciju pokreta i ukupnu motoriku deteta. Tehnike samoodbrane su prilagođene dečjim mogućnostima, bez tescaronkih zahvata koji bi mogli dovesti do povređivanja. Popularnost realnog aikidoa u svetu i otvaranje velikog broja klubova uslovili su osnivanjeSvetskog centra realnog aikidoauBeogradu, 1993, god. koji koordinira rad svih klubova i federacija realnog aikidoa u svetu.
Kupci vaučera nas mogu kontaktirati svaki dan od 9-21h. Neophodno je da nam se najave pre nego scaronto dođu na trening da bi dobili detaljnije informacije scaronta da ponesu na trening.
Kontakt telefon: 065 5891133
Trenizi se održavaju ponedeljkom, sredom i petkom. Od 19h deca od 5 do 8 godina, od 20h deca od 8 do 14 godina, od 21h odrasli.
_____________________________ U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

50% popusta na mesec dana treninga -- REALNI AIKIDO --

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184