1200 din umesto 2400 din za mesec dana teretane- FIT-LIFE Novi Sad!

1200 din. umesto 2400 din. za mesec dana koriscaronćenja teretane za muscaronkarce i žene svaki dan u periodu od 8-16h vikendom u toku celog radnog vremena (subota 8-20h, nedelja 12-20h) u Fitnesampspa centru FIT-LIFE, Trg Komenskog 6,(iz Danila Kiscarona desno, pa ponovo desno) Novi Sad! 
Fit-Life je fitness i wellness centar u Novom Sadu koji pruža puno zadovoljstvo, relaksaciju i zdrav odnos prema svom telu i umu. Smescaronten je u scaronirem centru Novog Sada, na mirnom mestu i uscaronuscaronkanom Trgu Komenskog 6. 
 U prijatnomklimatizovanom ambijentusmescaronteni su odeljak za fitness i rekreaciju, koji čine teretana i sala za grupne treninge i SPA deo sasaunom, đakuzijem i prostorijama za masažu.
 Porednajsavremenije opremeza teretane i fitnes, nascaron centar raspolaže iprelepim svlačionicama,tuscaron-kabinamaikafeom u kome možete dodatno da se opustite posle treninga.
 Uz pomoć stručnih saveta nascaronih trenera saznaćete kako da se na zdrav način rescaronite masnih naslaga, kako da povećate miscaronićnu masu, poboljscaronate aerobne sposobnosti, kako zdravo da se hranite, koliko protein,a ugljenih hidrata i masti da unosite, koji program vežbi vam najviscarone odgovara ili uz pomoć kojih vežbi možete biti super fit! Grupni programi su pažljivo osmiscaronljeni i realizovani- Pilates, Fit Bike, Zum Bum, Power Fitness, Fit Circuit. 
 Toplo Vam preporučujemo da se posle napornih treninga opustite uz neku od masaža koje imamo u ponudi- masaža sa eteričnim uljima-aromaterapija, anticelulit, antistres, sportska, scaronvedska, indian sculp, lomi-lomi, klasična relaksaciona masaža ili kraljevska,po Vascaronoj želji. Ostavite sve iza sebe i prepustite se bar na trenutak uživanju i relaksaciji u nascaronem đakuziju.
 Fit-Life tim je tu za vascarone zadovoljstvo, dobar izgled, dobro zdravlje i dobro raspoloženje!
____________________________________
 U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

1200 din umesto 2400 din za mesec dana teretane- FIT-LIFE Novi Sad!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184