--Proslava Rođendana u Laser-Tag areni !!!

500 din vaučer kojim ostvarujete popust od 35% (9000 din.umesto redovne cene od 13900 din.) za dva sata proslave rođendana za decu Rođendanski paket Laser Tag Plus igraonici Laser Tag Game, Venizelosova 16, Novi Sad--Radnim danima i Vikendom!
Laser tag vikendom sa početkom u 16:30hndash uključuje neograniceno piće za decu
Laser Tag Game Vam nudi mogućnost da proslavite rođendan o kojem će svi pričati.
Rođendanski paket Laser Tag Plus uključuje:
- 2h zakupa rođendaonice sa: laser tag igrom, sony na video bim-u, sony ps3, i stoni fudbal u terminima od 16h ili 19h radnim danima.
- Prostor za posluženje torte i pića (do 25 dece i 20 odraslih osoba) !
- Posluženje sokove, peciva, torte možete doneti sami ili da naručite kod nas po simboličnim cenama!
Novi Sad je oskudan sa rodjendaonicama ove vrste i zato je klub Laser tag idealno mesto za proslavu rodjendana starije dece, gde se uz adrenalinsku laser tag igru, u magli i lavirintima i uz dobru muziku uživa.
Pored Laser Taga imaju mogućnost i drugih igara kao sto su: Virutelne igre (sportovi i ples) na video bimu, Ps4 i stoni fudbal.
Deca koja su prerasla klasične rodjendaonice, a jos uvek nisu zrela za večernje izlaske, spremna su za proslavu rodjendana u rodjendaonici Laser Tag ndash Novi Sad. Ovde će se osećati uzbudjenije nego do tada, iz razloga sto sama laser tag igra osmisljena za odrasle i na kakvu do sad nisu nailazili u rodjendaonicama.
.
Takodje se i roditelji mogu ravnopravno uključiti u Laser Tag igru i učiniti rodjendan joscaron zanimljivijim.
Dečaci i devojčice su ravnopravni u laser tag igri, iako na prvi pogled deluje da je laser tag igra za dečake. Medjutim u igri poentiraju igrači koji se najviscarone kreću, koji su najviscarone aktivni i koji saradjuju sa igračima iz svog tima.
_________________________________U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

--Proslava Rođendana u Laser-Tag areni !!!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184