1500 din za 5 ručnih anticelulit masaža u salonu Studio S-- T.C. Lupus!

1.500 din. umesto redovne cene od 3.000 din. za 5 ručnih anticelulit masaža--Studio S--Zmaj Jovina 26, T.C. Lupus u Novom Sadu! 
Celulit je masno tkivo koje se skuplja na tačno određenim delovima tela (bedrima, stražnjici, ponekad oko kolena, stomaku). Dugi niz godina stručnjaci iz oblasti medicine bave se istraživanjem kako i zascaronto celulit nastaje, pored genetskih faktora tu su i hormoni, kao i nekavlitetna ishrana i način života, slabo kretanje i bavljenje sportskim aktivnostima.
Osnovno pravilo anticelulit masaže je da ne sme da bude bolna i da dovede do pojave podliva i modrica. S duge strane, delovi tela koji su zahvaćeni celulitom vrlo su bolni čak i na blagi dodir, pa je to razlog da pa mnoge žene izbegavaju masažu. Ovaj bol na dodir se javlja kao znak slabe cirkulacije i akumuliranih toksina koji iritiraju nervne zavrscaronetke. Važno je i da znate da će ovaj bol nestati čim se uspostavi normalna cirkulacija u potkožnom tkivu, pa bi kod srednjeg stepena celulita treća masaža trebala biti skoro bezbolna. 
Masaža je jedno od najprirodnijih i najdelotvornijih sredstava u borbi protiv celulita i u znatnoj meri će doprineti zdravlju i značajno smanjiti celulit.
Da bi se razbile naslage celulita potrebna je masaža koja će ga prvo usitniti i razbiti, a zatim i putem limfe izbaciti preko bubrega. Počinje se sa nežnom i blagom masažom delova zahvaćenih celulitom, a kasnije postepeno prelazi na nescaronto intenzivniju masažu. Optimalan broj tretmana zavisi od osobe do osobe ali obično je to desetak tretmana.
Anticelulitna masaža kombinuje masažu iskusne i stručne fizioterapeutkinje uz upotrebu eteričnih ulja namenjena tretiranju celulita.Cilj masaže je pokrenutanje cirkulacije, limfe, pospescaronuje izbacivanja viscaronka vode i toksina iz tela.
Zato dozvolite svom telu da uživa! Bićete zdraviji i aktivniji!
__________________________________ 
 U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

1500 din za 5 ručnih anticelulit masaža u salonu Studio S-- T.C. Lupus!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184