Jednodnevni izlet-pešačka tura na planini Rtanj - 21.04.2018.

200 rsd. Vaučer kojim ostvarujete mogućnost kupovine aranžmana- Jednodnevni izlet-pescaronačka tura na planini Rtanj 21.04.2018. u organizaciji turističke agencije GLOBUS TOURS iz Novog Sada!
RTANJ
 Jednodnevni izlet-pescaronačka tura na planini Rtanj
21.04.2018.
Planina Rtanj(1560m) se nalazi u istočnoj Srbiji, oko 200 km jugoistočno od Beograda, u blizini jednog od najznačajnijih banjskih centara u Srbiji ndash Sokobanje, kao i u blizini Boljevca. Prema geografu Jovanu Cvijiću, Rtanj je jedna od najlepscaronih planina u Srbiji i spada u karpatsko-balkanske planine.
Planina Rtanj je pravo mesto za sve koji vole izazov. Ova planina je poznata po brojnim podzemnim izvorima, pećinama, jamama, lekovitom bilju, vatrenim loptama koje predstavljaju prirodni fenomen, i drugim kuriozitetnim i neobjascaronnjivim pojavama, i zbog toga privlači veliki broj avanturista. Poseban izazov predstavlja uspon na vrh Rtnja (Scaroniljak 1560 mnv) sa koga nekad seže pogled čak do uscaronća Save u Dunav. Rtanj je poznat i po endemskom bilju koje raste samo na ovoj planini i zakonom je zascarontićeno, a od njih svakako je najpoznatiji rtanjski čaj (Saturea montana).
Program putovanja: 
Polazak iz Novog Sada sa parkinga kod lokomotive u 06h, iz Beograda sa parkinga Kombank arene ndash severna strana kod lopte u 07:30h. Dolazak na planinu Rtanj i polazak na pesacenje i osvajanje vrha Siljak uz usputne pauze. Pauza za rucak (hrana iz ranca). Nastavak pesacenja i upoznavanje sa prirodnim lepotama Rtnja. Polazak za Beograd uz usputne pauze za osvezenje. Dolazak u Beograd i Novi Sad u vecernjim casovima.
CENA ARANZMANA: 1.999 rsd
Aranzman obuhvata:
-prevoz na navedenim relacijama autobusima visoke turisticke klase -usluge vodjenja puta -troscaronkovi organizacije putovanja
Aranzman ne obuhvata:
- Individualne troskove
Vazne napomena: Staza za pesacenje je dugacka 15km,od obaveznih stvari poneti:kisobran ili kabanicu,minimum1,5 litra vode,suncane kreme,hranu-sendvici I slatkis.
Aranzman je radjen na bazi 40 putnika
Informacije i rezervacije Globus Turs Novi Sad,Dunavska 13,tel:021/3823107

Jednodnevni izlet-pešačka tura na planini Rtanj - 21.04.2018.

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184