BRATISLAVA- BEČ-BUDIMPEŠTA --- Koncert BEČKE FILHARMONIJE i poseta fabrici ČOKOLADE-(2 noćenja + prevoz)- 109 Eura!

 400 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman  agencijeVEMIX TURS,  za putovanje -- 
 BRATISLAVA- BEČ-BUDIMPEScaronTA
KONCERT BEČKE FILHARMONIJE I POSETA FABRICI ČOKOLADE
4 DANA / 2 NOĆI
Program putovanja:
1.dan (31.05.2018.) BEOGRAD-NOVI SAD-SUBOTICA- BRATISLAVA  Skup putnika u 03:40h. Polazak iz Beograda u 04:00h, iz Novog Sada u 05:30h, iz Subotice u 07:00h. Dnevna vožnja preko Mađarske sa usputnim pauzama radi odmora. Planirani dolazak u glavni i najveći grad Slovačke, Bratislavu u ranim popodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje Bratislave i orijentaciono upoznavanje grada iz autobusa, a potom scaronetnja gradom u pratnji vodiča. Na istočnoj obali Dunava nalazi se znamenito istorijsko jezgro grada, a na zapadnoj se smestio moderni deo grada Petržalka. Dve obale Dunava povezane su s nekoliko mostova, od kojih je najimpresivniji Novy most dug 430 metara, na kom se nalazi NLO restoran na visini od 84 metra s kog se pruža prekrasan pogled na grad. Najpoznatji simbol grada je Bratislavski hrad, dvorac iz 15. veka koji se nalazi 100 metara iznad Dunava, a danas se u njemu nalazi Vlada Slovačke. Gradom dominira i katedrala sv. Martina koja datira iz 14 veka i u kojoj su krunisani mađarski kraljevi. Bratislavu često nazivaju i Partyslava budući da je najpoznatija po svom noćnom životu i brojnim ugostiteljskim objektima koji garantuju dobru zabavu, pa zato i ne čudi da je to jedna od najposećenijih destinacija za dobar provod.
Nakon upoznavanja grada smescarontaj u hotel. Oko 18:00h organizovani odlazak u dvorac Scaronenbrun na koncert Bečke filharmonije koji se svake godine održava u prelepim vrtovima dvorca na veliko zadovoljstvo ljubitelja klasične muzike. Transfer do dvorca Scaronenbrun i ulaz na koncert su besplatni. Početak koncerta je u 20:30h. Po zavrscaronetku koncerta, transfer autobusom do hotela.Noćenje.
 2.dan (01.06.2018.)BEČ Posle doručka polazak u Beč. Po dolasku, panoramsko razgledanje grada iz autobusa, a potom scaronetnja u pratnji vodiča duž čuvenog ldquoRingrdquo bulevara i razgledanje impresivnih zgrada koje se odlikuju istorijskim stilom koji je preovladavao za vreme vladavine cara Franca Jozefa: Opera, Muzej istorije umetnosti, carska palata Hofburg, Parlament, Rathaus ndash gradska kuća, Burg teatar i Univerzitet, gradski park u kome se nalazi spomenik Johanu Scarontrausu, palata Belvedere. Nakon toga, fakultativni odlazak u dvorac Scaronenbrun, letnju rezidenciju Habzburgovaca u rokoko stilu, sdivnim parkovima i autentično namescarontenim dvorskim odajama. Nakon obilaska dvorca, fakultativni obilazak Dunavskog tornja, jedne od najposećenijih bečkih atrakcija. Dunavski toranj je visok oko 250m i nudi izvanredan pogled na čitav grad. Na tornju se nalazi i rotirajući restoran, koji pruža pravi i potpuni užitak, uz veličanstven pogled na sve strane Beča i ukusan obrok. Slobodno vreme. U večernjim časovima povratak u hotel. Noćenje.
3.dan(02.06.2018.) FABRIKA ČOKOLADE I BUDIMPEScaronTA
Doručak, zatim napuscarontanje hotela oko 9:00h. Polazak ka mestu Kittsee, gde se nalazi poznata fabrika čokolade Hauswirth Konditor. Fabrika čokolade je poznata po svojim proizvodima ne samo u Austriji, već i u čitavoj Evropi, Americi i Australiji. Franz Hauswirth je osnovao fabriku 1949. godine, pa je tako razvio porodični posao i učinio svoje ukusne konditorske proizvode poznatim. Danas fabriku vodi njegova treća generacija. Nakon obilaska fabrike polazak za Budimpescarontu. Dolazak u Budimpescarontu u popodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada, zatim sledi scaronetnja gradom u pratnji vodiča. Obilazak Trga Heroja, Andrascaroni bulevar, Opera, Katedrala, Parlament, mostovi na Dunavu, Ribarske kule, Budimski dvorac... Slobodno popodne za individualni program, razgledanja i scaronoping. Oko 20:00h mogućnost organizovanja fakultativnog izleta, panoramske i veoma ugodne vožnje brodom Dunavom ispod prelepih budimpescarontanskih mostova. Nakon vožnje polazak za Srbiju. Vožnja kroz Mađarsku uz kraće zaustavljanje putem radi odmora. Planirani dolazak u Suboticu oko ponoći, a potom u Novi Sad i Beograd.
TERMIN PUTOVANJA
HOTEL
CENA ARANŽMANA
Polazak: 31.05.2018.
Povratak: 03.06.2018.
Hotel 
Junior 3*
:
CENA SA POPUSTOM:
109 euro
 BROJ MESTA JE OGRANIČEN!
U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
prevoz komfornim turističkim autobusom na navedenim relacijama
2 noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* (scaronvedski sto) u 1/2 sobama, po lokalnoj kategorizaciji
razgledanje Bratislave, Beča i Budimpescaronte u pratnji vodiča
koncert Bečke filharmonije
turističi vodič (pratilac grupe)
troscaronkove vođstva i organizacije putovanja
U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: 
putno zdravstveno osiguranje ( koje možete da kupite kod nas u agenciji)
individualne troscaronkove ndash nepomenute usluge
fakultativni izleti (minimum 25 pax za realizaciju izleta):
dvorac Schoumlnbrunn Grand tour 25 euro / 15 euro deca
Poseta Dunavskom Tornju 10 euro / 5 euro deca
Poseta fabrici čokolade 5 euro
Vožnja brodom 15 euro
Doplata za 1/1 sobu ndashna upit
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
U dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan plaćanja- Prilikom rezervacije: akontacija u iznosu od 40%, ostatak najkasnije 10 dana pre puta (gotovinski) ili
 Odloženo plaćanje: avans u iznosu od 40% prilikom rezervacije, a ostatak u dve jednake mesečne rate čekovima građana (deponovanje min 10 dana pre početka aranžmana)
 Fakultativni i izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troscaronkova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
OPIS HOTELA:
http://www.juniorhotel.sk/
Garni Hotel Junior 3* je idealno smescaronten u scaronirem centru Bratislave u zelenoj zoni, na obali malog jezera.
POSEBNE NAPOMENE:
Program je rađen na bazi minimum 40 putnika koji su platili punu cenu aranžmana!
Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave.
Kraće pauze tokom puta
Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! Upozoravaju se putnici da zbog poscarontovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu

BRATISLAVA- BEČ-BUDIMPEŠTA --- Koncert BEČKE FILHARMONIJE i poseta fabrici ČOKOLADE-(2 noćenja + prevoz)- 109 Eura!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184