550 dinara umesto 2000 din. za Tretman dijamantske mikrodermoabrazije lica u studiju lepote - Inner beauty -

550 dinara umesto 2000 din. zaTretman dijamantske mikrodermoabrazije lica u studiju lepote bdquoInner beautyldquo Somborski bulevar 14, Novi Sad!
 Kozmetički tretman koji omogćuje intenzivno čiscaronćenje kože. Radi na principu :
 ultrazvučnog ljuscarontenja kože - kombinacija ultrazvuka i vode a izvodi se metalnom elektrodom
 ionoforeze - omogućuje unoscaronenje ioniziranih preparata za kožu
 pulsnog ultrazvuka - supersoničko energetsko vibriranje i učinak grijanja
 dubinski čisti i obnavlja kožu lica, uklanja proscaronirene pore, uklanja bore i ožiljke
 Mikrodermoabrazija spada u tretmane gde se klijent se nakon tretmana oseća bdquolakscaroneldquo, čisto i sveže. Utisak lakoće na licu je zbog uklonjenih nečistoća, nataložene mrtve kože i proscaronirenih pora.
 Za bruscaronenje kože do sada su se za uglavnom koristili dijamant ili razne četke, scaronto je praćeno izvesnom nelagodom. Slično je i kod peelinga koji se koristi za istu svrhu. Novina je u tome da se sada koristi voda koja brzinom od 200 km/h, pomescaronana s kiseonikom, vrscaroni mehaničko čiscaronćenje uz druge brojne poželjne efekte bez oporavka. Kod klasičnog peelinga i abrazija imate oporavak od nekoliko dana jer je lice crveno i nelagodu u vidu žarenja lica dok se oporavlja.
 Cilj tretmana je: skidanje mrtvih slojeva kože (peeling efekt)dubinsko temeljito čiscaronćenje porauklanjanje otvorenih (crnih) mitiserapomlađivanje kože kiseonikomsmanjivanje sitnih ožiljaka i povrscaroninskih pigmentacija.
 Pre tretmana lice se kod nas očisti od scaronminke. Za vreme tretmana osećate prijatni mlaz vode koji masira lice. Uz to, osećate blagi vetar zbog kiseonika koji se ubacuje u mlaz vode. Tretman je ugodan i opuscarontajući. Postoji mogućnost ubacivanja vitamina u mlaz vode koji prodiru duboko u kožu u svrhu pomlađivanja. Na kraju tretmana na lice ili tretirani deo stavlja se posebni mineralni serum, krema ili maska prema tipu kože.
 Tretmani se prosečno se rade svakih 30 do 60 dana, iako razmak između tretmana može varirati ovisno o stanju kože i o tome za scaronto se tretman koristi. Osobama s aknama i proscaronirenim porama preporučava se nescaronto čescaronće raditi tretman.
Tretman se koristi za:
Pomlađivanje i osveživanje lica
Glavni je način čiscaronćenja lica kod osoba s proscaronirenim porama i masnom kožom
Lečenje akni
Rosaceju
Aktiničke keratoze
Početne pigmentacije
Sitne ožiljke
_______________________________________
 U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

550 dinara umesto 2000 din. za Tretman dijamantske mikrodermoabrazije lica u studiju lepote - Inner beauty -

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184