LAST MINUTE Atina Nova Godina 2018.-- 6 dana 3 noćenja 99 evra!

400 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman  agencijeOKTOPOD travel, za putovanje-- Atina Nova Godina 2018.-- za 99 Evra!
LAST MINUTE Atina Nova Godina 2018.
Termin: 29.12.2017. ndash 03.01.2018.
ATINA- Atina je glavni grad Grčke. Starogrčka Atina je bila moćna država i poznati obrazovni i filozofski centar, rodno mesto Sokrata, Perikla, Sofokla i drugih značajnih filozofa, pisaca i političara. Moderna Atina je veliki I kosmopolitski grad, centar ekonomskog, političkog i kulturnog života. Grad je dobio ime po boginji zascarontitnici ndash Atini. Često se naziva kolevkom zapadne civilizacije zbog svojih kulturnih doprinosa tokom IV i V veka pre nove ere. Iz tog razdoblja u Atini je ostalo mnogo antičkih građevina i umetničkih dela. Najpoznatiji je svakako Akropolj, koji je priznat kao jedan od najboljih primera klasične grčke umetnosti i arhitekture.
PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan 29.12.2017. (petak) BEOGRAD ndash MAKEDONIJA 
Polazak iz Beograda sa parkinga u Bloku 42 (prekoputa ulaza na buvlju pijacu) u 16:00 h. Lagana vožnja preko Makedonije uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnostihellip
2. dan 30.12.2017. (subota) ATINA
Prepodnevni dolazak uAtinu. Po dolasku panoramski obilazak grada: trgovi Omonia i Sintagma, Parlament, Rezidencija, stari olimpijski stadion, Hadrijanov slavoluk, Zevsov hram, Akademija, Univerzitet, Biblioteka ... Smescarontaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.
3. dan 31.12.2017. (nedelja) ATINA ndash PIREJ, SUNION, APOLONOVA OBALA/GLIFADA - fakultativno
Doručak. Slobodno prepodne. Oko podneva mogućnost fakultativnog poludnevnog panoramskog izleta za Pirej, Sunion, Apolonovu obalu i Glifadu. Povratak u hotel. U večernjim časovima individualni odlazak na DOČEK NOVE 2018. GODINE. Noćenje.
4. dan 01.01.2018. (ponedeljak) ATINA ndash PELOPONEZ (KORINT-MIKENA-EPIDAURUS-NAFPLION) ndash GRČKO VEČE - fakultativno
Doručak. Slobodan dan ili fakultativno polazak na celodnevni izlet na Peloponez (Argolida) sa obilaskom Korintskog kanala, prelazak mostom sa Atike na Peloponez, prolazak pored Tirinsa i obilazak Epidaurusa (čuveno antičko pozoriscaronte), zatim odlazak do Nafpliona (primorskog mesta i stare grčke prestonice) i obilazak ostataka ldquozlatnerdquo Agamemnonove Mikene sa Lavljom kapijom, kraljevskim grobovima i tzv. Atrejevom riznicom. Povratak u Atinu u kasnim popodnevnim satima. Slobodno veče ili mogućnost fakultativnog odlaska na grčko veče u jednu od taverni na Plaki. Provedite nezaboravno veče uz grčke specijalitete, sirtaki i grčki folklore. Noćenje.
5. dan 02.01.2018. (utorak) ATINA ndash AKROPOLJ - fakultativno
Doručak. Napuscarontanje hotela i fakultativni odlazak u obilazak drevnog Akropolja. Slobodno vreme za scaronetnju, obilazak muzeja i scaronoping. Polazak za Beograd u posle podnevnim satima. Noćna vožnja preko Grčke i Makedonije hellip
6. dan 03.01.2018. (sreda) BEOGRAD 
Dolazak umesto polaskau podnevnim časovima. Kraj programa.
Cena aranžmana: 99 euro
USLOVI PLAĆANJA I OSTALE NAPOMENE:
Plaćanje se vrscaroni u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banka Intese na dan uplate.  
USLOVI PLAĆANJA: bull 40 % PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK 20 DANA PRED PUT. bull PLATNE, KREDITNE KARTICE: VISA, MAESTRO, MASTER, DINA. (Broj rata u zavisnosti od banke i tipa kartice). bull ČEKOVIMA GRAĐANA NA 3 MESEČNE RATE DATUMIRANI SVAKOG 15-OG U MESECU bull PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE NA 3 MESEČNE RATE bull ZAPOČETI NAČIN PLAĆANJA NE MOŽE SE MENJATI 
CENA ARANŽMANA OBUHVATA: * prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili duble decker,klima,audio/video oprema) na relacijama navedenim u programu * smescarontaj na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni scaronvedski sto) u hotelu sa 3* u Atini u 1/2 sobama
* obilaske prema programu (Atina ndash panorama grada) * troscaronkove organizacije i vođenja aranžmana * usluge stručnog pratioca grupe tokom putovanja
 CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
* obaveznu boraviscaronnu taksu u Atini, plaća se na recepciji hotela. Za boravak u hotelima sa 2*- 0,5euro po noći, po osobi za boravak u hotelima sa 3*- 1,5euro po noći, po osobi za boravak u hotelima sa 4*- 3euro po noći, po osobi * ulaznice i fakultativne izlete * individualne troscaronkove * putno osiguranje   CENE FAKULTATIVNIH IZLETA Fakultativni izleti (minimum za realizaciju 30 prijavljenih putnika, moguće je realizovati izlete i uz manji broj prijavljenih putnika uz njihovu saglasnost za korekciju cene):
* Pirej, Sunion (sa ulaznicom) - 30euro
* Peloponez (sa ulaznicama) - 45 euro
* Grčko veče - 35euro
* Akropolj (sa ulaznicom) - 30euro
OPISI HOTELA: 
Hotel Park 3* www.thepark.gr Hotel se nalazi u centru luke Pirej, na samo 13km od trga Omonia. Hotel odiscarone toplom i prijateljskom atmosferom. Hotel ima restoran, bar, salu za sastanke, menjačnicu, mogućnost hemijskog čiscaronćenja, mogućnost doktora na poziv, wi fi hellip Hotel ima 80 ukusno opremljenih soba koje poseduju tus/WC, SAT TV, fen za kosu, frižider, wi fi.
NAPOMENA ZA HOTEL:
Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja.
Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obavescarontava putnike o nazivu hotela putem sajta:
www.oktopod.rs 
DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 80% OD CENE ARANŽMANA 
DOPLATE ZA POLASKE IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana): bull SUBOTICA - doplata 25euro po osobi (povratna karta) bull NOVI SAD ndash doplata 15euro po osobi (povratna karta)
VIZE: 
* Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoscarone, osim državljana sa prebivaliscarontem na teritoriji Kosova,mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Stari (plavi) pasoscaroni prestali su da važe 31.12.2011. godine. Građani sa prebivaliscarontem na teritoriji Kosova, vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU
* Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smescarontaju...) informiscaronu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze.
Organizator ne snosi odgovornost i nije dužan upoznati putnike državljane drugih država na uslove (vizne, carinske, zdravstvene i dr.) koji važe za odrediscaronnu ili tranzitnu zemlju, već je obaveza stranog državljanina da se informiscarone kod nadležnog konzulata i da Putnik sam potrebne uslove i isprave obezbedi blagovremeno i uredno.
NAPOMENE U VEZI SMEScaronTAJA: 
*U smescarontajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 16:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuscarontaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.
* Smescarontaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smescarontaja dostupan je u agenciji ili na web-straniciwww.oktopod.rs
*U pojedinim smescarontajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smescarontajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine.
* Opisi smescarontajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smescarontajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smescarontajnih objekata
* Neki od dopunskih sadržaja smescarontajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smescarontajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA: 
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troscaronkova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
OPScaronTE NAPOMENE: 
Putnik je dužan proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme, mesto polaska i naziv hotela
Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja,a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programa
Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.
Organizator putovanja može promeniti ugovorenu cenu ako je posle zaključenja ugovora doscaronlo do promena u cenama hotela,tarifama prevoznika,poremećaja i promena na monetarnom tržiscarontu ili tržiscarontu roba i usluga.
Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radiusputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajaliscarontima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajaliscaronta
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opscarontim uslovima putovanja organizatora putovanja
Zbog poscarontovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poscarontovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE)
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi
Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.
Molimo Vas da pažljivo pročitate Opscaronte uslove putovanja.
Organizator putovanja je Turistička agencija bdquoOKTOPOD TRAVELldquo-a, Licenca OTP 130/2010 izdata 05.02.2010. godine. Uz ovaj program važe Opscaronti uslovi putovanja organizatora putovanja.
Program br.1 od 23.10.2017.  Licenca Ministarstva Turizma OTP 130/2010. od 05.02.2010.godine.

LAST MINUTE Atina Nova Godina 2018.-- 6 dana 3 noćenja 99 evra!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184