BEČ - 3 dana – (SPECIJALNA PONUDA 49 evra- za Termin: 09.–11.12.2017.) -FALCON TOURS- Subotica

200 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman  agencijeFALCON TOURS iz Subotice, za putovanje u BEČ (Novogodiscaronnje RASPRODAJE ndash PARNDORF - ADVENT u BEČU 3 dana - 1 NOĆENJE/Autobus za 49 Evra)!
BEČ
NOVOGODIScaronNJE RASPRODAJE ndash PARNDORF - ADVENT U BEČU
3 DANA - 1 NOĆENJE / AUTOBUS
TERMIN PUTOVANJA
HOTEL
CENA ARANŽMANA
Polazak: 09.12.2017.
Povratak: 11.12.2017.
Hotel Am Sachsengang 4*
REDOVNA CENA 79 euro 
CENA SA POPUSTOM  59 euro
Beč - Od svih evropskih glavnih gradova, Beč nam je najbliži. To je veličanstven grad, s divnim arhitektonskim i kulturnim nasleđem, sa svojim scaronarmom i raskoscaroni, blizak Parizu i Rimu. Bilo da ste u Beču prvi put ili se vraćate po ko zna koji put, ovaj grad će Vas opet očarati i ponovo ćete uživati u njegovoj fascinantnoj privlačnosti. Za Beč se može reći da je veliki poliglota. Tu ćete sresti ljude iz celog sveta. Prava je scaronteta ne posetiti ga, pa makar i na par dana i upoznati veličanstvene spomenike na Ringu, vrtove Belvedere palate, posetiti dvorac Schoumlnbrunn, proscaroneteti po Mariahilfer ili Kaumlrtner Strasse, popiti kafu na Grabenu, videti scaronta je napravio Hundertwasser...
PROGRAM PUTOVANJA
1. DAN: NOVI SAD ndash SUBOTICA - BEČPolazak iz Novog Sada u 02:30 h ( Parking kod Železničke stanice- Lokomotiva). Polazak iz Subotice u 04:00 h, sa parkinga iza Otvorenog Univerziteta. Vožnja preko Kelebije, Tompe, pored Kečkemeta i Budimpescaronte. Dolazak u Outlet Parndorf oko 09:00 h. Slobodno vreme za scaronoping I individualne aktivnosti. Polazak za Beč oko 12:00. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča, uži centar grada: Ring, Parlament, Gradska većnica, Burg teatar, Univerzitet, Zavetna crkva, kao i razgledanje najluksuznijih hotela. Scaronetnja kroz Prvi becirk ili tzv. Donji grad: katedrala Scarontefansdom, trgovačke ulice Graben, Kohlmarkt I Kertnerstrasse ili poseta nekog od mnogobrojnih Bečkih muzeja. Smescarontaj u hotel u kasnim popodnevnim časovima. Slobodno vreme. Noćenje. 
2. DAN: Doručak. Nakon doručka I odjave iz hotela polazak ka centru grada. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u posetu kraljevskom dvorcu Schoumlnbrunn sa prekrasnim parkom. Nakon posete palate, fakulativni odlazak na upoznavanje sa Praterom, panoramom Uno City I Dunavskim tornjem, najviscaronom građevinom Beča, odakle se pruža prelepa panorama na grad. Slobodno vreme do polaska. Planiran polazak za Srbiju oko 19:00 h. Putovanje preko Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Suboticu oko 00:30 h, dolazak u Novi Sad oko 02:00 h. Kraj programa.
U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
prevoz komfornim turističkim autobusom na navedenoj relaciji
1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 4* (scaronvedski sto) u 1/2 sobama, po lokalnoj kategorizaciji
razgledanje Beča u pratnji vodiča
turističi vodič (pratilac grupe)
troscaronkove vodjstva i organizacije putovanja
U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: 
putno zdravstveno osiguranje ( koje možete da kupite kod nas u agenciji)
individualne troscaronkove ndash nepomenute usluge
fakultativni izleti (minimum 25 pax za realizaciju izleta):
dvorac Schoumlnbrunn Grand tour 25 euro / 15 euro deca
Poseta Dunavskom Tornju 10 euro / 5 euro deca
Doplata za 1/1 sobu ndash 20 euro (jednokrevetna soba na upit)
Mogućnost polaska iz Beograda, uz doplatu za transfer do Novog Sada - 10 euro
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
U dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan plaćanja- Prilikom rezervacije: akontacija u iznosu od 40%, ostatak najkasnije 10 dana pre puta (gotovinski) ili
čekovima građana na 3 rate ndash 40 % pri rezervaciji I ostatak do 31.12. 2017. (bez kamate)
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troscaronkova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
ZBOG NOVOG AUSTRIJSKOG ZAKONA U TURIZMU, NEOPHODNO JE DOSTAVITI KOPIJU PASOScaronA NAJKASNIJE 5 DANA PRE PUTA.
OPIS HOTELA:
http://www.das-sachsengang.at/
Elegantan Hotel Am Sachsengang je idealan smescarontaj u neposrednoj blizini centra grada. Hotel je izgrađen u impresivnoj arhitekturi i potpuno je obnovljen 2010. godine. Hotel ima viscarone od 100 soba.
POSEBNE NAPOMENE:
Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave.
Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3,5 do 4 h vožnje na usputnim stajaliscarontima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajaliscaronta i uslova na putu.
Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! Upozoravaju se putnici da zbog poscarontovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu

BEČ - 3 dana – (SPECIJALNA PONUDA 49 evra- za Termin: 09.–11.12.2017.) -FALCON TOURS- Subotica

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184