3000 din za Palpatorni pregled+Ultrazvuk dojki+obuka za samopregled od strane iskusnog radiologa Primarijusa dr.Božane Vujošević

3000 din umesto redovne cene od 6000 din. za Palpatorni pregled+Ultrazvuk dojki+obuka za samopregled od strane iskusnog radiologa Primarijusa dr.Božane Vujoscaronevićuprijatnom ambijentu ginekoloscaronke ordinacije Ginako, Kosovska 7a u Novom Sadu!
Pregled dojki podrazumeva:
1--Palpatorni pregled
2--Ultrazvuk dojki
3--Snimak dojki
4--Obuka za samopregled
Pregledi dojki se rade isključivo SUBOTOM kodprimarijusa dr.Božane Vujoscaronević-radiologa!
 Prevencija bolesti je najlakscaroni put do zdravlja. Svaka osoba dužna je da o svom zdravlju vodi računa. Tu se pre svega podrazumeva redovan pregled, konsultacije i detaljna edukacija u cilju sprečavanja raznih oboljenja jer osnov emancipovanog čoveka u svetu je pre svega briga o svom zdravlju.
 Ultrazvučni pregled dojki je od neprocenjive vrednosti u razjascaronnjavanju čvorića u dojci otkrivenih palpatornim pregledom ili samopregledom. Ovaj pregled se kod žena u generativnom periodu radi 7 dana nakon prestanka krvarenja kod menstrualnog ciklusa. Sa velikom sigurnoscaronću pomoću ultrazvuka se može razlikovati radi li se o cisti, solidnoj promeni, dobroćudnom ili zloćudnom čvoriću. Kod žena nakon tridesete godine života treba raditi sistematski ultrazvuk dojki svakih scaronest meseci do godinu dana.
 Cilj svakog preventivnog pregleda je da se bolest otkrije u najranijoj fazi kada je mogućnost njenog izlečenja gotovo 100%. Prema poslednjim podacima od raka dojke u Srbiji godiscaronnje se razboli 4.000 žena i ova bolest se nalazi po učestalosti oboljevanja na drugom mestu odmah iza raka pluća. U pogledu ranog otkrivanja malignih bolesti situacija u Srbiji i dalje je nepovoljna jer se samo 40 % slučajeva raka dojke otkrije u ranoj fazi.
Redovnim preventivnim pregledom dojki, koji uključuju samopregled ili bimanuelni pregled kod ginekologa, ultrazvučni pregled dojki i/ili mamografiju, može se uvek na vreme otkriti eventualno postojanje patoloscaronkih promena u dojkama scaronto pojednostavljuje i olakscaronava lečenje. Redovnim ultrazvučnim pregledima i mamografijom je moguće smanjenje smrtnosti od raka dojke za oko 30%.

3000 din za Palpatorni pregled+Ultrazvuk dojki+obuka za samopregled od strane iskusnog radiologa Primarijusa dr.Božane Vujošević

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184